Vlonjati2008 shikoje nje here kete liste e editova per ty.
pershendetje te gjitheve.me duhet nje list kanalesh bashk me qelsat e fundit,dhe loaderin qe mund tja hedh kanalet dhe qelsat me PC,per DM 500.e di qe eshte e tepert kjo kerkes por jam fillestar ne DM edhe po te kerkoj ne forum me duhet shume koh.ju lutem kush nuk perton le te mi postoj faleminderit
2x Backup Gemini per xhaferin.rarPershendetje xhaferi
Ajo qe thote Gerti qendron ne lidhje me listen e kanaleve
Megjithate nese do ti bihesh shkurt me gjera te gatshme:po postoj 2xBackup se ndoshta te hyjne ne pune
Ja dhe 2 backup gemini me liste motorri te Vhannibal te dt 2 Tetor me ndryshime thelbesore si:
1 heqja e sateliteve 75°E dhe 68.5°E dhe shtimi i sateliteve 62°E,60°E,57°E,52.5°E
2 buketa 'Shqiptare' ne krye te buketave dhe e mbivendosur '@@@-Shqip-Eutel 16°E-@@@'
3 reshtimi i buketave nga 60°E->45°W sipas reshtimit real te sateliteve dhe jo sipas lemshit qe ben Vhannibal ne kete rast(mendimi im)
4 fshirja e radiove si ne satelite dhe ne buketa me perjashtim te rodiove ne 16°E
Ndersa backup i pare eshte gemini4.70(no time bomb) me 2 emulatore CCcam2.2.1 dhe GBox800 qe eshte kryesori me thuajse te gjithe kanalet qe mund te hapen me celsa duke perfshire edhe TNT ku perqindja ne var/used shkon 41%
kurse backup i dyte eshte vetem me nje emulator Cccam2.2.1 edhe ky me celsa te gatshem ku perqindja ne var/used shkon ne 31% dhe eshte nje plugin qe quhet 'manuelator Minicat Key Updater' qe mund ta akivizosh sa here te duash
user= root
passw=xhaferi
Personalisht nuk ja rekomandoj kerkujt backupet e bere nga te tjeret sepse secili i pregatit gjerat sipas qejfit te vet, por ndoshta keta qe kam pregatitur te ndihmojne
Duhet programi 'Flash Wizard' per hedhjen e imageve ne DM 500s
Te rekomandoj ate me GBox & Cccam2.2.1
Se harova, ne rast se dikush i perdor keta Backup duhet pasur parasysh qe ne Setup->Service Searching->Motor Setup duhen futur Longitude dhe Latitude e vendit te banimit perkates
Tung me fal deshta met pyet diqka ekam ni dreambox 500 s Ama spo di qysh me ja instalu cc cam spo me qet hiq qe ka 0 spo di qa me ba qa me instalu per mem dal cc cam flm shoki pershendetje
kushtrim, ne fillim duhet me be prezantimin! :) ketu pastaj mund te te ndihmojme me problemin tend! :)
DreamBox.Softcam_Rai_MTech_TC(Swiss)_Bul sat_Canal+Fr_NMC_FTC.Fr_CanalDigital.NL_ 07.10.11