2 te parat i rrezoj me siguri te plote, kure kisha nje difek te tille me nje dm500s i nderova 2 kondesatore qe ishin afer kartes se lanit dhe cdogje u zgjidh kurse ketu nuk di cilet jane kondesatoret qe duhet nderuar.
2 te parat i rrezoj me siguri te plote, kure kisha nje difek te tille me nje dm500s i nderova 2 kondesatore qe ishin afer kartes se lanit dhe cdogje u zgjidh kurse ketu nuk di cilet jane kondesatoret qe duhet nderuar.
Pershendetje. A eshte e mundur te shikoj dm qe kam ne shtepi nga nje kompjuter tek puna? Nqs po a mund te me shpjegoni hapat qe duhet te ndjek?
pershendetje.besoj me ane te team viewer.
Jo nuk mund te shikohet me teamviewer! Te duhet ne radhe te pare nje IP reale(statike) dhe te ridireksionosh porten 80 te routerit tek dm qe mund ta shohesh nepermjet webx.
Mund te na e shpjegosh ne menyre me te detajuar se si duhet vepruar?Porta 80 eshte e hapur.
mirembrema kam nje dekdoer eaglebox 1000s si mund te me ndihmoje njeri per nje software image per kete dekoder mund te me ndihmoj njeri
me keto jane vec kyes asgje tjeter une dua nje img per ta bere ta vendos cccam kerkoj nje image