kam kaq kohe qe po perpiqem me nje dream 500s nuk me kap sinjal nga parabola e kam provuar me imazhe te ndryshme por prape e njejta gje
kush mund te ndihmoje me ndonje zgjidhje
kam kaq kohe qe po perpiqem me nje dream 500s nuk me kap sinjal nga parabola e kam provuar me imazhe te ndryshme por prape e njejta gje
kush mund te ndihmoje me ndonje zgjidhje
A mundesh te na tregosh dicka me shume...
Cfare eshte ky emulator?
A mundesh ta postosh ketu ne SatSupreme?
Punon vetem ne imazhe gemini (nuk i kam perdorur kurre).
A mundeni te beni nje backup dhe ta postoni( per dm500s dhe te tjere dm)
Mos pertoni, shume pak kohe e juaja per krijimin e nje backup do ndihmonte shume anetare.
Ej, po presim...
sa nga vjen ky emulator nuk e di un perdori gemini 5.1 e shkarkoj kete emu www.... adresen pa ta coj ne mp e instaloj (njelloj si instalohet manualisht cccami) e aktivizoj edhe kaq (skyit nova jsc zvicerranet cyfra etj i hap pa problem) per dm 500 sdi ca te them
Pershendetje kam nje pyetje, kam nje Dm500 dhe nuk po ma lexon karten e TRING-ut a egziston mundesia me e lexu kete kart ky resiver.. flm
se si funksionon dhe si instalohet e keni disa postime shume me perpara une nuk kam pas interes prandaj nuk e di sesi funksionon
kjo qe po ju postoj eshte per E2 dhe nje i vjeter per te dyja
per me shume duhet te shikoni ketu
e1-btkcam 11.11.2011
Btkcam eshte ma se miri ta merni nga adonsat sepse ndodhe qe zgjate 1 dite ndonjiher edhe me teper dhe duhet te behet rifreskimi,pra te donwladimi perseritet,e kshtu manualisht procedura eshte ma e mundishme .Per E1 image gemini une ma heret e kom postu useradonin ku gjendet ma shume se 5 servera por ju shkoni te serveri hacksat dhe aty e downladoni btkcamin dhe e instaloni.aktivizimi behet i njejte si cccami,pra ku jane emulatort prsh si cccam btkcam ju e aktivizonibtkcamin.Kurse per ata se si punon btkcami #B: host port user pass hex8key
Momentalisht punon bkcami dates 14.12.2011
Pershendetje cuna
Per te gjithe ata qe duan te shohin me BTKCAM po hedh nje backup Gemini 4.7 Enigma1 te djeshmin, ku eshte edhe BTKCAM i instaluar.
Kalofshi mire
Pershendetje.Kam nje problem me listen e kanaleve.Kur shtyp ok nga telekomanda
me del lista ne kollone per se gjeri horizontal dhe dua ta kthej sic ishte ne kollone vertikal
dhe spo i bie ne te. Aparati dm 500,imazh gemini.Flm