Problem me nje dm 500s ka sinjal shume te dobet e nxjerr figuren me ujra shume ngecje, ndonjehere bllokohet kam 2 aparate te tjere dhe e nxjerin shume mire sinjalin vetem ky jo.
Problem me nje dm 500s ka sinjal shume te dobet e nxjerr figuren me ujra shume ngecje, ndonjehere bllokohet kam 2 aparate te tjere dhe e nxjerin shume mire sinjalin vetem ky jo.
Settings nga Vhannibal te dt 2/10/11 te edituar nga une me 3 satelite 13-16-19 E per E1 dhe E2
Kam qene edhe me heret antar i kti forumit por diqka kam problem me imbox dhe kam harruar fjalekalimin kshtu qe tash jam regjistru perseri me emrin e njejt driloni nga prishtina.
Me duhet ta gjej pasin per mu kyq ne ftp qe te lidhem ne dreambox sepse nuk po muj me kontakut personin qe ma ka jep cline per shkak se jon arrestu disa perosna ne kosove lidhje me dreambox edhe spo kam mundesi njeher me kontaktu me at perosnin se po ka frik mos po dyshon dikush ose po ju perqon telefonin kshtu si mundem ta gjej perseri pasin per dreambox ? sepse mduhet me gjet ndonje cline falas qe eshte sepse tash po kom teper problem.
me respekt driloni ndoshta nuk ju besdisa por jom fillestar.
Kush me ndihmon me ndonje program qe te tregoje ne se punon nje c line apo jo, per cccam,faleminderit dhe kalofshi mire...naten e mire..
persh fati54
eshte postuar nje program qe i tregon te gjitha linjat nese punojne ose jo
postimi 173 http://www.satsupreme.com/showthread...479#post725479
pershendetje,a mund te editosh ndonje settings te vhannibal me 4 satelite 13-16-19-42 per E1 nqs ke mundesi?faleminderit,kalofsh mire