shtyp butonin help dhe te meson vete pastaj
shtyp butonin help dhe te meson vete pastaj
Absolutisht ke te drejte gjilanasi. BTKCAM behet update pothuajse cdo dite. Por tek ADDONS jane edhe HACKSAT ADDONS, nga te cilat mund te beje cdo dite update, dmth sa here eshte e nevojshme. Meqe jemi te updates po tek HACKSAT ADDONSS mund te behet edhe instalimi i CCCAM nga telekomanda. Une vete keshtu bera. Instalova nje imazh gemini dhe downloadova CCCAM 2.2.1 nga HACKSAT ADDONS. Keshtu qe nuk ka problem nese instalojne kete backup apo jo. Dhe sigurisht eshte edhe ceshtje qejfi. Kush do e provon edhe thjesht per qejf. Une personalisht nuk kam nevoje per BTKCAM por e hodha kete backup per te tjeret qe ndoshta kane probleme me linja stabel apo edhe thjesht pertojne me fillu me flashime.
Kalofshi mire
[QUOTE=bobimilo;857790]shtyp butonin help dhe te meson vete pastaj[/QU
Butoni help thjesht te tregon funksionin e tastierave te telekomandes,ndoshta
duhet bere ndonje kombinim butonash qe te rregullohet.
Mendoj ja vlene kto komente qe u bone gertl pasi ka shume te interesum per btkcamin.Pasi edhe shume po me lajmrohen ne pm.Mendoj se shume qarte e the me larte.E sa i perkete imazhit qe ke postu nji mundesi e mire dhe e lehte per ta pase btkcamin natyrisht per ata qe skane linja.TUNG dhe gjithe te mirat
[QUOTE=Emanuela18;857953]Me sa duket paske imazhin gemini origjinal. Une jam perpjekur shume te ky image qe t'ja ndryshoj stilin e listes por s'kam mundur. Ndersa ti e paske bere pa dashje..Perpiqu te rikujtosh se c'veprime kreve perpara se te ndodhte kjo gje. Ose provo njehere ti rihedhesh edhe njehere listen e kanaleve(pak e besoj,por asnjehere si dihet). Nuk jam aktualisht ne kete imazh qe te beja prova plus.