Faleminderit Fillestari. Kabull RS 232 ku mund te gjej ne Tirane???
Pershendetje.kam nje dreambox 800 clone me ssl82 dhe doja ti ngarkoja nje imazh te ri me ssl84.Si mund ti bej update ssl qe ta bej 84 dhe cili eshte ndryshimi midis ssl84a dhe ssl84b?Faleminderit!
perdor dreamup(me i sigurt) per ti hedhur bootloader 84a ose 84b,ose nga browser i moxilla firefox ose internet explorer,dhe pastaj mund ti hedhesh nemesis 2.4 101r te ramimaher ose te patchuar nga voyager,punon imazhi si origjinal,mos harro pasi te kesh hedhur imazhin,mos e mbyll browserin,hap nje te ri dhe hidh menjehere boot loaderin 84a ose 84b.Sa per ndryshimin mes bootloaderve 84a ose 84b ska ndonje ndryshim,me bootlloader 84a punon me mire dreamboxi njeh dhe webinterface,tamam si origjinal
si eshte procedura me dreamup ne fillim duhet te ngarkoj ssl84 pastaj imazhin apo te ngarkoj direkt nje imazh te patchuar me ssl84?Nje tutorial do te me hynte shume ne pune.
Me DreamUp mund tė bėsh vetėm flash, dmth mund tė ngarkosh vetėm flashin (me kabėll null rs232)...
Shiko mirė se ēfarė pėrfshin ēdo flash, dhe nėse i pėrmbush kėrkesat tua....
Shoke dua tju pyes dicka.
Kam nje Dm500s. kam nje linje. Abonimin e internetit e kam me AbCom. Linja funksionon OK. Por kur tentoj te bej test tek communication setup nuk ma nxjerr ok. Edhe serveri i Addons eshte ok.
Di njeri se cpo ndodh? shume faleminderit.
faleminderit shume per ndihmen bobimilo ajo ishte, cdo gje ne rregull rrofsh.