nuk besoj se te duhet thjesht do te thote qe eshte me ishpejte se sim e tjera.dmth i shpejte si ferrari.
nuk besoj se te duhet thjesht do te thote qe eshte me ishpejte se sim e tjera.dmth i shpejte si ferrari.
pershendetje dua ta di per nje produkt te cilin e pash fjlala eshte per warless for dream box http://www.youtube.com/watch?v=LQukyUxgMWQ a din kush per kete produkt te e sqaroj ju faleminderit
Une e perdor ne DM800,eshte nje USB qe vendoset ne folene e aparatit(te USB) e sherben per te bere lidhjen e internetit me vale dhe jo nepermjet fishes LAN,nuk ka nevoje per konfigurim ne kompjuter,por i behet konfigurimi ne DM,ne se aparati.apo imazhi qe perdor e njeh kete lloj USB,jo te gjithe tipat e ketyre lloj USB njihen nga aparatet,kam bere prava me disa tipa dhe funksionon shume mire me USB:linksys,edimax dhe bilken,keto jane te provuara....dhe punojne shume mire...sdi sa jua kam shuar kureshtjen,ne se ka ndonje pyetje tjeter,ne kete drejtim ketu jemi...
pershendetje as mua nuk me funksinon wifi usb te modelit tp-link nuk me ndizet as drita e usb por dm 800 clone me image gemini E2 me jep infotmacion qe eshte vendosur usb tp-link por nuk me del komanda e wifi ne network te menu-ja e dm.ka ndo nje menyre qe mund ta aktivizoj apo nuk punon me kete lloj usb???
Une se die qka je duke perdor ti Fati por ne fotografi qka ka paraqit Burimgrezda eshte bridge wifi dhe kur ta blejsh te vjene edhe nji cd me veti qe duhet ta instalosh ne kompjuter.Por ma mire po e paraqese se si instalohet nga faqja zyrtare,eshte e perkthyer ne google translate.
Instalimi Ura tuaj WiFi
Thjesht instaloni software nė CD furnizuar nė kompjuterin tuaj, lidhur Ura Ethernet WiFi nė portin kompjuterin tuaj dhe USB portit (pėr pushtet). Run software dhe ndiqni udhėzimet nė ekran (kėtu ju mund tė specifikoni tė sigurisė wireless routers tuaj, passphrase etj).
Pasi Skema ėshtė e plotė dritat e kaltra dhe portokalli do flash LED, tani ju mund tė shkėputeni Bridge WiFi nga PC tuaj dhe tė lidheni me ndonjė pajisje qė ėshtė aktualisht e vėshtirė Wired pėr tė router tuaj pa tel.
Ura e WiFi mund tė jetė mundėsuar nga njė port USB, kėshtu qė nėse pajisja juaj ka njė port tė lirė USB atėherė nuk ka nevojė pėr njė pėrshtatės tė jashtėm DC.
Ura e WiFi gjithashtu ka njė fuqi nė formėn e njė lidhės mashkull 2,0 DC, kėshtu qė nėse pajisja juaj ėshtė duke i nga njė 5-15v, 2.0 qendra pin pėrshtatės pozitive DC atėherė ju mund tė pėrdorni kėtė pėrshtatės nė pushtet Ura WiFi dhe pastaj lidhenipushtetit nga Ura e WiFi pėr pajisjen tuaj, kėshtu qė duke pėrdorur DC pėrshtatės tė pajisjes sė pėr tė dy pajisjen tuaj dhe Ura e WiFi.
Pėrndryshe ju mund tė pushtetit pajisjen tuaj me njė pėrshtatės DC qė ka njė qendėr pin 2,0 pozitiv dhe njė dalje DC nė mes tė 5-15v (nuk furnizohet).
Listat e reja te kanaleve me FEC te ndryshuar per paketen e digitalbit ,dhe frekuencat 11055 v sr 30000
10928 h sr 30000
Per paisjen qe fola me siper mund te shikoni ne kate faqe:http://www.belkin.com/IWCatProductPa...duct_Id=179211
ketu
tek ky link mund te gjeni te gjitha modelet wireless usb si dhe driver per boxat linux