flm mr-bledi,te kuptova dhe ai sigurisht me as qe ben riabonim;;;ndersa une si klient me reseverin qe e kam smundem asgje te bej dmth mvaret krejt nga ai qe me ka dhan ket resever ok edhe njeher shume flm
Ashtu si te tha dhe mr.bledi kjo eshte mundesia me e mundeshme qe ati i ka mbaruar abonimi dhe tani nuk ben sepse ka frik se ne 2012 nuk mund ti hapi dhe keshtu abonimi i shkon dem.
Me resiverin tend ti mundesh me bo cfare te duash nese ske abonim mundesh te maresh cline free qe postohen ketu cdo dite nga antaret tane dhe mund ti vendosesh ne resiver per te pare vetem se keto nuk zgjasin shume. Per me teper lexo tek tema e manualeve se i ke shqip shume manuale qe te mesosh si vendosen cline.
Besmir me fal edhe nje pytje per kete image, si ka mundesi qe ne kanalet explorer nuk ma ruan audio albanian por vetem english sa her qe e ndrroj kanalin ma kthen anglisht prap a ka ndonje zdhije per kete
desha nje ndime a ka ndonje master kode per drembox dm 500s se dua ta kaloj me motor po nuk me kujtohet pini
Shkoni ne WEB INTERFACE mbasandej shtypni config setings mandej shkoni ne audio channels priority dhe shkruani albanian#audio 1#english dhe ne fund e shtypni save.Dilni nga web interface dhe me telekomand e rregulloni gjuhen qe deshironi dhe beni nji ristartim te drimit dhe je ok.
Pershendetje.
Flashova DM500s me Flashwizard 3 dhe i hodha versionin Gemini 470 No bomb . Ne forume te tjera me thone qe Open Pli Image eshte me stabel. Dua ta vendos kete image ,por me kane thene qe behet vetem me DreamUp . Mqns kabullin rss232 nuk e kam a mund ta flashoj nga Flash Wizard ?
Nuk mundesh te flashosh nje image permes flashwizard. Vetem ne rastet kur dikush tjeter i ben backup permes flashwizard dhe e hedh dikund ku mund ta marrin te tjeret.
Ne rastin tend duhet qe dikush tjeter ta hedhi kete imazh me dream-up dhe me pas ti bej backup ne menyre qe ta marresh ti dhe te hedhesh imazhin ne DM permes flashwizard.
Mund ta beja edhe une por sot nuk kam kohe ndoshta te premten lirohem. Shpresoj qe dikush tjeter qe e perdor kete imazh aktualisht, ti bej backup dhe te ta postoj (natyrisht pasi ti kete hequr C-linet).
Ose nqs nuk pret dot, provo njehere kete te kjo faqe me poshte. Me sa pash une eshte backup, por qe une se kam testuar se nuk i preferoj backup. Me mire do ishte te blije nje kabell RS232 dhe ta flashoje DM sipas qejfit tend.
http://www.satsupreme.com/showthread...8.2011-KaYaCaN
pershendetje cuna!desha te bej nje pyetje,kam nje dm500s me imazh E1 dhe cccam 2.3.0.kur e heq nga priza dhe e vendos perseri nuk fillon te startoje cccam por ngelet ne common interface,duhet qe te shtyp blu panel qe ta aktivizoj pastaj punon normalisht.ku munt ta gjej komanden qe te startoj cccami kur ndizet dm ja.ju faleminderit.