Стига да успееш да го подкараш yavdr-a e много добро решение, при мен не се получи с него.
Стига да успееш да го подкараш yavdr-a e много добро решение, при мен не се получи с него.
При условие, че и ти го хвалиш мисля да започна от него, ако е успешно ще пусна тема, за да обсъдим защо не се получава при теб.
Имаш ли информация дали мога да ползвам vdr dvb-api за вторият тунер на платката. Понеже първият мисля да използвам за гледане, а вторият за стриймване чрез mumudvb до apple tv 2, на което е пуснат XBMC ?
Аз успях да събера всички компоненти остана ми само кутията. Дъното което си купих е с отделно захранване, поради тази причина препоръчайте ми кутия без захранване - да вади външен вид да няма много лампи и шарении, защото ще ми е до телевизора и не искам да ми пречи на гледането избрал съм си една E-mini 2007 silver/black, но ако имате наблюдение по въпроса, моля споделете мнение относно някои друг модел.
Получих и сат картата директно от производителя, ако правите подобна поръчка казвайте им да впишат цена на пратката в долари (20 долара). Аз им писах 20 евро, а те написали 30 долара минимума за неплащане на ДДС е 40 лв. и аз за едни 5 лв разлика платих 47 лв. ДДС :)