Здравейте,
Трябват ми няколко безплатни работещи сървъра за тестове, без значение какво излъчват.
Понеже въобще не съм наясно как се работи с оsсаm, ще ви помоля да са в този формат, и в друг алтернативен.
Мерси.
Regards
Здравейте,
Трябват ми няколко безплатни работещи сървъра за тестове, без значение какво излъчват.
Понеже въобще не съм наясно как се работи с оsсаm, ще ви помоля да са в този формат, и в друг алтернативен.
Мерси.
Regards
С уважение, но поне напиши какви "Сървъри" (линий) ти трябват и какво искаш да тестваш.
Сhobanvi, да ти обясня нещо, не се сърди но argus123 е прав. Пуснах темата когато въобще не знаех за кво става въпрос.
Обаче колеги от форума ми се озоваха. И разбрах че не ми вършат работа сървъри които нямат кналалите които гледам. В нета е пълно със безплатни сървъри, също пише кои пакети излъчват. Въртиш антената на тях, гледаш и тестваш. Проблема е да намериш работещ, но ги има. А колко, и дали се гледа, незнам.
Все пак ако някой колега има кво да ти предложи, ще ти прати, не се притеснявай. Аз ако имах сървър, щеше да ти пратя линия.
Regards
благодаря ти за правилния отговор,ще чакам някои да се отзове