Благодаря.
Благодаря.
Моля, пак заповядай. Да се поправя за програмата не е notepad 32 а е notepad++ / да се е......а в помагача/.
а как се справи с Boxid=????????[/QUOTE]
В тая команда D0 4C 00 00 09 4C .. .. .. .. се намира Boxid.
Единствено мога да те питам изкаш ли да ти компилирам оскама аз. Кажи си изискванията към съдържание на кама като/премахване на модули като ццкам, нюкамд и т.н./ А и не на последно място за приемник с какъв процесор иде реч, а бе за каква платформа да е компилиран кама че да ти върши работа.
В момента картата я ръчкам в един дрийм 800, това имам под ръка. Нямам нищо против да ми го поднесеш готов, но все пак се интересувам как става процедурата по компилацията. Как ще се науча в противен случай?
Да добре. Компилирането си става под-линукс машина предплагам имаш линукс имаш и съответния софт за компилаця /да а ма не, си мисля/. Хубаво линукс ще си инсталнеш на виртуална машина, за софта те този ще ти е от полза. За в случая след правилната промяна в файла коментиран по-горе, същия се заместава с наличнияфайл в папка oscam.svn /това ти е суровия материал на оскам/. След заместване на редактирания файл стартираш компилатора, избираш си платформата за компилиране и хоп готов след има няма минута-две в зависимост от машинта с която разполагаш имаш готов бинарен файл с промяната която си направил. Ако не си го правил до сега си е доста четене човек, аз съм с теб и в двата случая.
Правилно си мислиш. През следващата седмица ще разполагам с такава машина с инсталиран последния дебиан. Тъпото в цялата операция е, че няма достъпна информация на Български. Какъв софт ми е нужен за компилацията?
Заповядай в аванс, пък другата седмица ще си го събереш ти.
oscam-svn11384-dreambox_fpu-webif-dvbapi-emu-upx_videogard_change_date_update.rar