Хиляди благодарности.
Хиляди благодарности.
Тази команда можеш да я "прослушаш" със сийзън интерфейс. Приемника я подава на картата
Виваком вече се гледат на шер един приятел ги гледа от няколко месеца.
Естествено не е публично за сега, дори самото им предлагане.
До колкото разбрах някакви сърби стоят зад хакването.
Най-вероятно като мине време ще започне да ги има и по масово.
Потвърждавам информацията на колегата.
И аз ги гледах доста време но имаше проблем при мен, спираха за 5-6 мин. и започваха пак да работят. Незнам защо се получаваше така при мен. Инъче видях как работят много гладко със собствените си очи още преди 6години когато бях командировка в г.Саранск Русия. Знам че сега ще започне спор по тази тема и затова дълго я пазех в тайна.
Сигналът беше на ръба но се гледаха програмите. Доста време спорих с тях но накрая се убедих в невъзможното. Дойдох си в България и му дадох достъп до моето dm500s и той си го нагласи с oscam ymod18-30, да но много засичаше и затова не ги гледах. След може би година ми инсталира някаква версия на Wcardd и се пооправиха нещата. Не че ги гледах тогава но всичко беше от любопитство и ей така за спорта. Явно много от вас гледат VIVACOM но се чудя още защо не казват истината а си мълчат. Със годините се понаучих как стават нещата с ш***га и се закрастих доста, даже и луди парички дадох за техника. Ще ви постна само една снимка но не се чудете вече от година не е активна 09BD:000000.Шейха ми е страшен.DSC_20180823_231557_406.jpg
Защо не се казва истината е народо-психологически проблем.
Страх ги е ако кажат че виваком ще разберат и ще им го спрат, или другата вариант е отделни индивиди да захранват манията за величие с това.
Аз мога да коментирам само по първата възможност, дори виваком да разберат пак нищо не може да се направи защото те са клиенти на cisco тоест или трябва да чакат за да се оправи проблема или да се платят много пари за да го оправят за тях само.
I apologise, but, in my opinion, you are mistaken.
То и Италианците се четат но никой не бие тъпана поради същите причини .
Причините са че едни хора си искат пари.