Tema Hapet perseri.
Tema Hapet perseri.
Eshte e vertete,
ka disa kohe per te verifikuar e pata bere dhe une nje prove dhe me doli e vertete,
lidha nje telefon pa fije "philips" dhe me iku frekuenca e digitalbit qe kishte kanali "T" e disa te tjere si mbaj mend qe kishin te njejten frekuence.
te tjerat punonin.
telefonin e lidha ne te njejten linje korenti ku ushqehej dhe dreamboxi dhe difektin ma jepte dhe po ta mbaj dy metra larg, duhet me patjeter te nderroja dhome qe sinjali te rregullohej.
keshtu qe e konfirmoj.
Unė pėrsonalisht nuk po mundem me gjet Problemin,edhe une e kam gigaset Telefonin ja kam ndrru dhomen,me siguri dikund 9 M larg dhomes ssė ndejės,
mandej e kam bėr Flash DM ,prap Programet Rt21,ktv,klankosova,nuk bojn po te Tring nuk po kan problem keshtu qė po i shiqoj nė Tring
une do shok qė i njof tė gjith kan tė njėjtin Problem vetem ata qė kan Dm 500s 7020s 7025s nuk kan probleme kta qė jan me HDMi kan tė gjith probleme
JU PERSHENDES
Ne VU+ Duo ( BlackHole v1.6.6.ne flash dhe VTI 3.2 , OpenPLi 2.1 , AAF dhe Cubic ne Meoboot ) problem ne te gjith images.
Ne VU+ Ultimo me BH 1.6.7 = Problem.
2 x Triple Dragon = Ska problem.
E vetmja zgjidhe deri tani tek une eshte qe se pari te kaloj ne musicAL e pastaj tek 21, KTV apo Klan.
Une e kam shkruar dhe me siper se nuk ka te bej me telefonin,
Se po te ishte ashtu atehere do kishim me te gjithe kanalet ne kete frekuenz probleme dhe jo vetem me keto,
Sic e thot dhe hija me siper e konfirmoj,
Me Vuplus uno dhe me BH 1.6.6 ne fakt nuk kisha problem,por me BH 1.6.7 duhet ta coj te musicAl dhe me pas tek ndonje nga keto kanale dhe punojn mir.
Ky problem ndeshet dhe tek azbox me image Spaze 2. Duhet te kalosh tek my muzike, qe te hapen.
edhe une e kam ket problem por kur hyj nga kompjuteri me dreamstream nuk ma ben difektin. keshtu qe eleminoj problemet e kabllove. aparati im dm 500hd image dream elite 2.1
ne Spiderbox 7000hd punojn pa problem keto kanale te lart cekura njejt si tjera programet qe nuk bllokohen. A ne 2 dekodera tjer qe i posedoj ne DM800hd dhe Azbox blloken keto kanale
Sipas mendimit tim edhe provojes sa kom pas une mundesi me testu gjith problemi rjedh nga Dreamboxi hardeveri...si e pershkrujn TELEFONI konktretisht te tv21 ktv klan kosova nuk pengon 100%por ktu ka te boj PROBLEM kompresija e programit sipas mendimit tim problem dicka me linkun kosov shiperi shkaku DREAMBOXI ka ndoni mangesi me video signalin...