Nese keni ndonje telefon cordless prane dekoderit provoni ta largoni dhe kontrollojeni spese ndodh shpesh qe te interferojne valet.
Nese keni ndonje telefon cordless prane dekoderit provoni ta largoni dhe kontrollojeni spese ndodh shpesh qe te interferojne valet.
Vali pa dashje te prisha ate cfare kishe shkruar ti dhe kjo qe eshte ketu lart eshte pergjigjia ime per postimin tend. U fshi pa dashje posti jot pasi pata nje problem me PC apo me forumin nuk e mora vesh se ca ndodhi. Nejse shiko edhe njehere kabllat se ku i dihet ndoshta ta kane ato fajin, ose shiko se mos ke ndonje telefon aty afer se edhe ata te krijojne probleme here pas here.Pershendetje vali900
Nje rast te tille e kisha une. Une skisha sinjal ne shume kanale, dhe fajin ja vija antenes qe me kishte leviz apo imazhit dhe nuk me dilnin kanalet te gjitha, ca me dilnin me sinjal dhe ca te tjere skishin. Une kam DM 500S. Une kisha lidhur dy kablla me njeri-tjetrin, dhe aty e kisha difektin. Sapo e hoqa kete lidhjen dhe gjithcka tani e kam ne rregull. Ndoshta ti ske te njejtin bashkim kabllash por do te rekomandoja te shikoje lidhjet e kabllit qe nga antena dhe deri aty ku kablli hyn ne Dreambox. Meqe thua qe ke provu shume imazhe dhe problemi vazhdon te jete i njejti, atehere shiko kabllat njehere se ndoshta keto ta kane fajin.
Kalofsh mire
Kalofsh mire
@gertl teksti origjinal te valit u rregullua,
sa per keto kabujt apo dhe telefonat mendimi im nuk ka te bej,
perse?po te ishte ky problem ateher do kishin dhe kanalet e tjera te njejten problem,
por kjo nuk ndodh dhe eshte e cuditshme se vetem keto tre kanale nuk punojn mire.
Ke te drejt misso se dhe kete problem sic e tha dhe tosi me siper e kam pasur dhe une me nje transponder te kaneleve Gjermane,
por sic e the dhe ti ka qen e gjith transponderi dhe jo vetem nje apo dy kanale,
ketu eshte problemi se jan vetem 3 dhe jo e gjith kjo transponder,
Top channel dhe te tjerat punojn ne rregull.
Po te ishte keshtu sic thua benard ateher do kishte dhe probleme me kanalet e tjera te njejtes Frekuenc,
por jo,shum mesa kam lexuar kane vetem me keta tre kanale dhe prandaj besoj se problemi nuk esht ke antena apo LNB apo kabuj,
ketu ka te bej ose me Imagin se me te vjetrat bejne ose nga vet keta kanale qe jan mesa ish shoh kan sinjal shum te dobet.
benardi edhe une e testova ket Nemesis 4,4 enigma 1 tė 3 kanet Nuk kan problem,
siq nuk ka problem me Gimini 4.5 ashtu edhe me Nemesis nuk paska problem,por mendimi im esht sikur i Fushkrujs se vetem me
IMAGE te vjetra po bojn kėta 3 kanale RTV21,KTV.KlanKosova,
Ju falem qe jeni munduar te me ndihmoni
ok, rendesi ka te gjesh ku eshte problemi
meqe e paska fajin imagine rendesi tani ka te gjesh imagine e duhur per dm tend
kalo mire