Je li u redu ovako što sam uradio u CCCam.cfg:
C: ovo je moja linija a na kraju ima no
SERVER LISTEN PORT : ... ..... je port koji sam otvorio u mom ruteru i u moj CCCam.cfg upisao isti
F: xxx yyy 2 0 0 { 0:0:1 } #ovdje neki bezveze komentar xxx je moj username za pristup na www.no-ip.org yyy je moj password za pristup na www.no-ip.org
F: aaa bbb 2 0 0 { 0:0:1 } aaa je neki bezveze username bbb je neki bezveze password i sa tim ne pristupam na www.no-ip.org
A ovo su linije koje treba da dam mom drugu poredjane po redosledu kao što su i gore ove F: linije
C: nazivservera.no-ip.org ..... xxx yyy no { 0:0:2 } ..... port u ruteru xxx je moj username za www.no-ip.org yyy je moj password za www.no-ip.org
C: nazivservera.no-ip.org ..... aaa bbb no { 0:0:2 } aaa njegovo ime i prezime bbb neki bezveze password
Koja od ovih linija F linija je dobra i koja od ovih C linija je dobra?
Znači prva F linija koju sam napisao odgovara prvoj C liniji koju sam napisao
A druga F drugoj C liniji.
U programu CCcam Lines Manager 1.3 sam ja ubacio ove F linije a taj CCcam Lines Manager 1.3 mi je sam ,,izbacio,, ove C linije da ih kopiram i dam drugu.
Je li dobro uradjeno?
Dao bih ja već danas ove linije mom drugu ali je on na putu i neće doći uskoro pa zato Vas ipak pitam.
Hvala Vam na pomoći.
Samo da dodam:
U ovo programu kad udjem u opciju ,,Check all my CCCam lines,, i otvori se novi prozor (za sve 4 C linije koje sam dobio na pretplatu) u koloni WARNING ispod piše NO CARD LIMIT.
Znači li to da imam pravo RESHARE?
Hvala još jednom

Reply With Quote