след малко шъ ви кача дъпма а вие ми кажете как да го прочета щот с ида не не става
.-Кажете ми програмата за буут лог ..?
deleted; not allowed outside links..
след малко шъ ви кача дъпма а вие ми кажете как да го прочета щот с ида не не става
.-Кажете ми програмата за буут лог ..?
deleted; not allowed outside links..
може да ви пиша, където да поставите резистор jtag режим и да превключвате памет тази стойност и как да изтрия флаш благодарение на процедурите, обясни
Колега дай на български стига с тия онлайн преводачи или си пиши в английската секция на английски. Другият път ще ти изтрия поста. Следващият кандидат е благунчо който е точен, но по начина на изразяване или няма 8 клас завършен или се прави на интересен. Все пак тук се взимаме на сериозно, така че тъпизми и рими тип (бг рап) смятам не са нужни. Хайде правопис никой не гони, но поне да е правилен начина на изразяване.
blagjnčj, където можете заварка на резистор JTAG режим и да превключвате памет не вижда добре, и тази стойност не трябва да обясни, че рисувате bobiturboto се сърди, че използвате онлайн преводач neznam nešom благодаря на Български
Имате ли дъмп jtag пълен
Бая си си поиграл, според мене е излишно. Но иначе е станало добре.
Bobiturboto се сърди, защото нищо не ти разбираме. Виж ТОВА, всичко е обяснено там
Regards
Прикрепено е свързването на програматора.
Binder1.rar
нещо не ти е наред линка, пробвай да прикачиш файла другаде
Използвайте единствено нашата система за прикачване файлове. Файла съм го добавил в поста на потребителя. Снимките са верни, но не е даден към маса извода на r102 който отива към процесора.