Нямаш връзка дo приемника, или приемника не е в джиктакг режим.
Пуснах програмата без да връзвам джиктак кабела, и на мене ми вади същото.
Провери също и в девайс мениджера на уиндоуса, с какво I/O ти е паралелния порт.
Regards
Нямаш връзка дo приемника, или приемника не е в джиктакг режим.
Пуснах програмата без да връзвам джиктак кабела, и на мене ми вади същото.
Провери също и в девайс мениджера на уиндоуса, с какво I/O ти е паралелния порт.
Regards
i/o range 0378-037F
port settings >
filter resource method
try not use an interrupt
never use an interrupt (default)
use any interrupt assigned to the port
Enable legacy plug and play detection (unchecked)
LPT port num. LPT1
drivers > details
c;\winxp\system32\drivers\parpot.sys
driver date 01.07.2001
ver. 5.1.2600.0
инсталирал съм Windows XP SP3 на машина GA60XET rev1.0 cpu 900(clocked > 1.25) ram 128mb Vcard 32mb
Виж какъв е процесора на приемника описанието е за конкретен. има на платката място за jtag изводите на който отиват към процесора проследи с мултицет кой къде отива и използвай въпросният куплунг. С въпросната схема и делта с такъв процесор се чете без проблем така че прегледай си връзките. В менюто на jkeys намери в конфига мястото където се оказва какъв ти е порта и му задай паралелен и незабравяй първо пускаш делтата вкарана в сервиз режим (тогава дисплеят не свети и след това когато всичко е свързано пускаш програмата. Всичко е тествано и работи снимките са от моя работеща система не са свалени от интернет.
sti5518 отдавна го бях написал.
нема изводи никакви за това требе да се лепат директно на пистите на процасора
днес ще ги препоя и ако не стане нищи шъ строша сичко!
мен ме съмнява че дъното си има нещо.. а другия вариант е чипът 74F244N да не работи като 74HC244 който трябва да бъде
мултицет имам обаче не го знам къде и тествам с диод и батерия :D
намерих една стара уеб камера delux dlv-b01 red/black диска с драйвъра не го звам къде е .. и в интернет не можах да намера работещ.
Тук за камери помощ не търси само за приемници и антени.
Е то пистите за jtag са от долната страна на платката началото им е от към захранването. Пък за кабелите си объркал нещо гарантирам ти понеже съм чел такава делта. Продължай да копаеш и ще успееш. Интегралната схема ти е каквато трябва, така че с нея ще стане. Без мултицет да правиш свързване на платка "голям оптимист си" :)
не ми се занимаваше да правя платка която направих на предишната страница и ги налепих по същия начин на тестова /тестова-надупчена/ така че няма шанс там да съм объркал нещо
какво имаш предвид от долната страна ? - няма смисъл да се следи толкова много защото от 109 до 113 си има писти от процесора просто махнах малко от зелената маска и се лепят жиците.. ти обичаш по трудния начин :d
и смених ценера с зелено диодче - така като работи че свети ;Р
Аз съм правил нещата по описаният в темата начин като запоявам jtag към дадения за целта порт в които си има контактни площатки за целта. Нямам опит с запояване на кабелите директно към изводите на процесора. Така че незнам по тази начин на свързване защо не ти работи и ще трябва да го подкараш сам. Аз се изчерпах по темата каквото знаех съм го написал.
ако си поглеждал http://satsupreme.com/attachment.php...1&d=1315862129 ще видиш че ценера го ползват да падне до 3.3 като зема от захранващия блок на делтата 3в ? кфа е разликата ? :D
2.jpg6.jpg3.jpg4.jpg5.jpg1.jpg
снимка :: №1
memory switch = on/off saving to flash :))
jtag mode = on/off moving to manager mode :D
най в дясно J3 ресет
> №2
jtag connector :
1 - 3v3
2 - p113
3 - gnd
4 - p111
5 - p112
6 - p109
7 - p110
и за да не мърдат сам ги залепил с поксипол :D
грешки не се допускат, ако пак не стане ще трябва да пробвам на друг компютър защото се съмнява дали работят портовете на тоя