Καλησπέρα στην παρέα.
Θέλω να ρωτήσω για το κλασικό μηνυματάκι με τους πολλούς λατινικούς χαρακτήρες της ακατανόμαστης που βλέπουμε όλη τη φετινή χρονιά στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Κάποιος φίλος πριν αρκετό καιρό είχε γράψει ότι λέγεται fingerprint και είναι μέτρο για την αντιμετώπιση της πειρατίας. Ok, το δέχομαι και είναι θεμιτό να κάνει η μαμά εταιρεία προσπάθειες καταπολέμησης σε βάρος της πειρατίας. Είναι εύλογο όμως για όλους εμάς τους νόμιμους συνδρομητές, που τα σκάμε χοντρά τόσα χρόνια, να μας σπάει τα νεύρα και στις πιο κρίσιμες φάσεις ενός αγώνα, εκεί που η μπάλα καίει και βρίσκεται στη μικρή περιοχή, να μας πετάει ξαφνικά το μήνυμα σε τέτοια θέση της οθόνης που να κρύβει την επίμαχη φάση και τελικά να χρειαζόμαστε το replay για να δούμε τι ακριβώς έγινε; Υποθέτω ότι η θέση εμφάνισης των μηνυματων, προφανώς και είναι τυχαία. Επίσης υποθέτω ότι αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα και προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Ουσιαστικά η απορία μου είναι η εξής: Αφού, δεν γίνεται να προβλεφθεί σε τι φάση θα βρίσκεται το παιχνίδι την ώρα προβολής τους, δεν γίνεται τουλάχιστον να μπει ένα όριο (π.χ. στα περιθώρια) μέσα στο οποίο και θα πρέπει να εμφανίζονται αυτά τα σπαστικά μηνύματα;
Τι να το κάνω εγώ που μου πολυδιαφημίζουν τη 3D κτλ. προβολή του ντέρμπυ, όταν μπορεί στην πιο κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού να μου εμφανιστεί η γνωστή αηδία, να μου κρύψει τη φάση και να με ξενερώσει από τη ζωή μου!!! Ή μήπως με τη 3D προβολή θα μπορούμε να βλέπουμε πίσω και πλάι από τα μηνύματα; χαχαχαΗ απόλυτη ξεφτίλα!

Η απόλυτη ξεφτίλα!

ότι αυτό το επιβάλει η Ευρωπαική Ενωση !!!!! 

,που μπλοκάρει και τον pace όσο διαρκεί