Originally Posted by
sirtaki
λοιπόν παιδιά, ζω στη γερμανία, μου ήρθε το γράμμα ταχυδρομικώς, και επειδή το συγκεκριμένο άτομο είναι άρρωστο έχει από το κράτος βοήθεια.
Και αυτή η καριόλα η βοηθός του το έμαθε από το ORDNUNGSAMT συγγνώμη αλλα αυτή η λέξη δεν υπάρχει στα ελληνικά και ούτε την γνωρίζω την υπηρεσία στην Ελλάδα, πήγε σε δικηγόρο και είπε το και το..
Σήμερα επικοινώνησα μαζί τις, μου είπε καλά έκανες και τράβηξες το video, αλλα δεν έπρεπε να το βάλεις στο You Tube. Δεν έβγαλα άκρη, γερμανοί..."κριοκολοι"!!!
Το μονο που με ενοχλεί, είναι το υπερβολικό ποσο, για ένα γράμμα 320,-€!!!
Είχα πριν 2,5 χρονια κάποια προβλήματα με μια γειτόνισσα (ελληνίδα) και η μήνυση τις Αστυνομίας δεν την έκανε τίποτα, και μου είπανε να παο σε δικηγόρο. Πήρε ένα χρόνο σύνολο. περίπου 8 γράμματα, συναντηθήκαμε και η δυο με τους δικηγόρους μας σε ένα ουδέτερο δικηγορικό γραφείο αλλα δεν βγάλαμε άκρη και έτσι πήγαμε στα δικαστήρια...να μην τα πολυλογώ όλοι οι φάση μου κόστισε 1150,-€ και αυτοί μου ζητάνε για ένα γράμμα 320,- αυτό είναι το γαμώτο!
Εδώ στη γερμανία, δεν έχει ορε μήτσο ορε κίτσο ένταξη θα το τακτοποιήσω, βαράνε στο κεφάλι. Ίσος για αυτό κρατιέται η γερμανία και στα πόδια τις.
Εγώ την πάτησα, θα προσπαθήσω μπας και κατεβάσω το ποσο, που δεν νομίζω ο δικηγόρος να υποκύψει.
νταβατζιλίκια λεφτά, εκεί που έλεγα για το πάσχα κάνα 3 μέρο.... ποιος το λέει στην κυρα......με το τηγάνι θα με κυνηγάει με τις μαλ....ες που κάνω!!!