McLaren den katalava to minima sou...exeis vrei kamia lisi gi auto to provlima giati ego oti elegan pio prin ta paidia to ekana alla den ginetai tipota.
min anxonese o 500 eine ok manoli 8a to seniaroume leme
McLaren den katalava to minima sou...exeis vrei kamia lisi gi auto to provlima giati ego oti elegan pio prin ta paidia to ekana alla den ginetai tipota.
min anxonese o 500 eine ok manoli 8a to seniaroume leme
Wraios....![]()
nea settings dm500 mono hotbird ..osoi exete provlima me to symlolrate 29900 . me to FlashWizardPRO h to dreamedit
peraste afta:
distixos to provlima paramenei idio kai me auta ta settings..
Οντως ουτε με αυτο κανουμε τιποτα Σταθη..Και μετα απο αλλαγη image.
Μανώλη σε ποια περιοχή βρίσκεσαι?
messinia meno..
to thema einai oti den to kanoun ola ta dreambox..se 4-5 exo dei auto to provlima..
les na ftaiei to lnb?
auta pou exoun provlima ta exo dokimasei se diafora spitia...
γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει το μήνυμα dl 1118 σε "πανασατ" 1110? να πω ότι τα λαμπάκια είναι oλλα αναμμένα k ο δεκτης κάνει "ρεασταρτ" συνεχεια.πήρα τηλ στην nova αλλα έχουν πάει διακοπές.
File Manoli..
K egw eixa arketa dreambox ta opoia omws me tous tropous pou periegrapsan ta paidia pio panw epanilthan..
Exw provlima omws se ena kinezaki enos filou kai sigkekrimena enan max 2000..
Oti kai na tou kanw den pianei tpt panw tou... Sinexizei na kanei ton kinezo
Auto me ton lnb den pezei dioti ton pira spiti mou ton kakomoiri kai den epanilthe..
Egw pistevw oti einai kathara thema tuner (poiotitas) kai isws na min epanelthei ektos kai an iparxei kati allo pou den kseroume..
Dokimasa ta eksis xwris apotelesma:
Automati anazitisi, Xeirokiniti anazitisi, perasma freskou xml file, epanafora image se ergostasiakes rithmiseis, allagi image kai telos ola settings mesw dreamboxedit apo kinezo pou doulevei kanonikotata..
An kserei kapios kati parapanw as dwsei tis apopseis tou..
Ακριβως...Δεν με μενει κατι αλλο.Θεμα tuner ειναι.