Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 25 of 100 FirstFirst ... 1520232425262730355075 ... LastLast
Results 241 to 250 of 999

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by sirtaki View Post
    Σήμερα επικοινώνησα μαζί τις, μου είπε καλά έκανες και τράβηξες το video, αλλα δεν έπρεπε να το βάλεις στο You Tube. Δεν έβγαλα άκρη, γερμανοί..."κριοκολοι"!!!
    ..Afto paei na pei oti,gia prosopiki xrisi "epitrepete" alla otan to anevaseis kapou, ginete gnosto se olous kai mallon afto einai pou den epitrepete.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Αυτό που δεν επιτρέπετε είναι να βγάζεις τον άλλο στο ίντερνετ χωρίς να τον ρωτήσεις.Προσβάλλεις την ιδιωτική του ζωή.Απλά στην Ελλάδα θα σου στείλει πρώτα ένα μήνυμα να το κατεβάσεις και μετά θα σου στείλει εξώδικο.

Senior Member
    Uploads
    0

λοιπόν παιδιά, ζω στη γερμανία, μου ήρθε το γράμμα ταχυδρομικώς, και επειδή το συγκεκριμένο άτομο είναι άρρωστο έχει από το κράτος βοήθεια.
    Και αυτή η καριόλα η βοηθός του το έμαθε από το ORDNUNGSAMT συγγνώμη αλλα αυτή η λέξη δεν υπάρχει στα ελληνικά και ούτε την γνωρίζω την υπηρεσία στην Ελλάδα, πήγε σε δικηγόρο και είπε το και το..
    Σήμερα επικοινώνησα μαζί τις, μου είπε καλά έκανες και τράβηξες το video, αλλα δεν έπρεπε να το βάλεις στο You Tube. Δεν έβγαλα άκρη, γερμανοί..."κριοκολοι"!!!
    Το μονο που με ενοχλεί, είναι το υπερβολικό ποσο, για ένα γράμμα 320,-€!!!
    Είχα πριν 2,5 χρονια κάποια προβλήματα με μια γειτόνισσα (ελληνίδα) και η μήνυση τις Αστυνομίας δεν την έκανε τίποτα, και μου είπανε να παο σε δικηγόρο. Πήρε ένα χρόνο σύνολο. περίπου 8 γράμματα, συναντηθήκαμε και η δυο με τους δικηγόρους μας σε ένα ουδέτερο δικηγορικό γραφείο αλλα δεν βγάλαμε άκρη και έτσι πήγαμε στα δικαστήρια...να μην τα πολυλογώ όλοι οι φάση μου κόστισε 1150,-€ και αυτοί μου ζητάνε για ένα γράμμα 320,- αυτό είναι το γαμώτο!
    Εδώ στη γερμανία, δεν έχει ορε μήτσο ορε κίτσο ένταξη θα το τακτοποιήσω, βαράνε στο κεφάλι. Ίσος για αυτό κρατιέται η γερμανία και στα πόδια τις.
    Εγώ την πάτησα, θα προσπαθήσω μπας και κατεβάσω το ποσο, που δεν νομίζω ο δικηγόρος να υποκύψει.
    νταβατζιλίκια λεφτά, εκεί που έλεγα για το πάσχα κάνα 3 μέρο.... ποιος το λέει στην κυρα......με το τηγάνι θα με κυνηγάει με τις μαλ....ες που κάνω!!!
    plaka echis.............paradechese tin makakia pu ekanes ala se enochlai to poso diladi ta 320 ewro,e pestou dikigorou oti ise ellinas ke oti thelis na dosis pio
    liga .......pestou stin ellada etzi kanoume dinoume osa theloume ke an theloume.....xaxaxa...na doume ti tha su pi

Senior Member lebowski_'s Avatar
    Uploads
    0

@ sirtaki ontws exeis kanei mamakia k twra trexeis "xwris logo"
    @ McLaren min ton krazeis etsi den ton lipasai poy to kefali toy 8a isiwsei apo tin tigania tis ginaikas toy
    pera apo tin plaka den exeis kapoion na simboulefteis prin ta skaseis krima einai na ta dwseis stoys poytides

Senior Member
    Uploads
    0

λοιπόν παιδιά, ζω στη γερμανία, μου ήρθε το γράμμα ταχυδρομικώς, και επειδή το συγκεκριμένο άτομο είναι άρρωστο έχει από το κράτος βοήθεια.
    Και αυτή η καριόλα η βοηθός του το έμαθε από το ORDNUNGSAMT συγγνώμη αλλα αυτή η λέξη δεν υπάρχει στα ελληνικά και ούτε την γνωρίζω την υπηρεσία στην Ελλάδα, πήγε σε δικηγόρο και είπε το και το..
    Το μονο που με ενοχλεί, είναι το υπερβολικό ποσο, για ένα γράμμα 320,-€!!!
    Είχα πριν 2,5 χρονια κάποια προβλήματα με μια γειτόνισσα (ελληνίδα) και η μήνυση τις Αστυνομίας δεν την έκανε τίποτα, και μου είπανε να παο σε δικηγόρο. Πήρε ένα χρόνο σύνολο. περίπου 8 γράμματα, συναντηθήκαμε και η δυο με τους δικηγόρους μας σε ένα ουδέτερο δικηγορικό γραφείο αλλα δεν βγάλαμε άκρη και έτσι πήγαμε στα δικαστήρια...να μην τα πολυλογώ όλοι οι φάση μου κόστισε 1150,-€ και αυτοί μου ζητάνε για ένα γράμμα 320,- αυτό είναι το γαμώτο!
    Εδώ στη γερμανία, δεν έχει ορε μήτσο ορε κίτσο ένταξη θα το τακτοποιήσω, βαράνε στο κεφάλι. Ίσος για αυτό κρατιέται η γερμανία και στα πόδια τις.
    Εγώ την πάτησα, θα προσπαθήσω μπας και κατεβάσω το ποσο, που δεν νομίζω ο δικηγόρος να υποκύψει.
    νταβατζιλίκια λεφτά, εκεί που έλεγα για το πάσχα κάνα 3 μέρο.... ποιος το λέει στην κυρα......με το τηγάνι θα με κυνηγάει με τις μαλ....ες που κάνω!!!
    eipame rechstschtz ke pali rechtschutz,200 euro to xrono kostizi
    as prosexes xaxaxax
    aaaa
    erxete i Vandi to pasxa stin stuttgart ante na to anevasis ke auto xaxaxa!!

Member sirtaki's Avatar
    Uploads
    0

Και ποιος σου είπε πως η Rechtschutz θα αναλάβει το κόστος όταν είσαι παράνομος?
    Δεν πάει τίποτα!
    Πήρα το δικηγόρο τηλέφωνο, κατέβηκε στα 280,- και όταν του είπα 200,- μου είπε πως δεν βρισκόμαστε σε τουρκικο παζάρι!

Τι έγινε, όλοι οι τραγουδιστές έρχονται να τα αρπάξουνε από εμάς???
    πω πω που καταντήσαμε!
    θα παο Λαζόπουλο, 47,- και πολλά είναι, την Βανδή την είδα μια φορα στο Alasitas όταν ήτανε ακόμη έγγειος, αν το θυμάσαι μια που είσαι και από την περιοχή!

Member
    Uploads
    0

η βανδή είναι η μεγαλύτερη παράφωνη που έχω ακούσει στην ζωή μου.

Senior Member
    Uploads
    0

Και ποιος σου είπε πως η Rechtschutz θα αναλάβει το κόστος όταν είσαι παράνομος?
    Δεν πάει τίποτα!
    Πήρα το δικηγόρο τηλέφωνο, κατέβηκε στα 280,- και όταν του είπα 200,- μου είπε πως δεν βρισκόμαστε σε τουρκικο παζάρι!

Τι έγινε, όλοι οι τραγουδιστές έρχονται να τα αρπάξουνε από εμάς???
    πω πω που καταντήσαμε!
    θα παο Λαζόπουλο, 47,- και πολλά είναι, την Βανδή την είδα μια φορα στο Alasitas όταν ήτανε ακόμη έγγειος, αν το θυμάσαι μια που είσαι και από την περιοχή!
    plaka kanis?
    ti tha pi paranomos
    an eime nomimos den to xriazome axxaxax
    vVANDI KE PASIS ELADOS MPREEEEEEEEEE XAXAXA

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by johny sketos View Post
    η βανδή είναι η μεγαλύτερη παράφωνη που έχω ακούσει στην ζωή μου.
    ontos exi vathi larigi

Member sirtaki's Avatar
    Uploads
    0

Καλησπέρα,
    παιδιά είδα πως το ANT1 Europa δεν πεζή, έχω τα SAT ANGELS και μέχρι πριν δυο μέρες έπαιζε, άλλαξε τίποτα?
    Γιατί τώρα τελευταία πολλά αλλάζουνε.
    Μην μου στείλουνε και για αυτό κάνα γράμμα μονο!!!

Advertise Here