με την τιμή που έχει ο SE στην Ελλάδα απλά παίρνεις vu+ uno και είναι γνήσιος.200+ σε κινεζιά είναι λεφτά για πέταμα.
Mην το λες αυτό μην το λες αυτό...από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το "δεκτακι" είναι όλα τα λεφτά!!! πίστεψε με εκεί που τα αλλα σταματούν αρχίζει αυτό, όταν τα αλλα δεν δίνουν στάλα σήμα σε δύσκολες συχνότητες βλέπε astra 19 και sky sport1 αυτό έχει και μάλιστα ΚΑΜΠΑΝΑ αν είναι και το tuner M! τότε είσαι άρχοντας.
εμένα το Μ μου βγήκε μπρίκι.Βασικά και σε μένα και σε ένα φίλο και καμιά 10αρια ακόμα.
Σας βγηκαν μπρικι τα dm 800 se και με tuner M???Σε εσενα και σε αλλους 10 φιλους???Τοσο μαπα ειναι ο δεκτης???Μηπως αγορασατε απο τον ιδιο προμηθευτη??ή μηπως θελεις να πλασαρεις τιποτε αλλο??
Τι να πλασάρω?έλεος.
Είναι δυνατόν να είναι έτσι σε αυτό που γραφεις? εγώ ένα έχω πάρει και το μηχανάκι φυσάει, και από ότι διαβάζω σε διαφορα forum έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις... τώρα πως γίνεται σε σένα και στους 10 φίλους σου να βγήκανε μάπα τι να πω? να υποθέσω ότι τα πήρατε από το ίδιο μαγαζί και η συγκεκριμένη παρτίδα βγήκε μπρικι?
Mipos xerei kaneis an i digea paizei eleythera se kapoion doriforo kai poion?