Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 22 of 100 FirstFirst ... 1217202122232427324772 ... LastLast
Results 211 to 220 of 999

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να ρωτήσω για το κλασικό μηνυματάκι με τους πολλούς λατινικούς χαρακτήρες της ακατανόμαστης που βλέπουμε όλη τη φετινή χρονιά στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Κάποιος φίλος πριν αρκετό καιρό είχε γράψει ότι λέγεται fingerprint και είναι μέτρο για την αντιμετώπιση της πειρατίας. Ok, το δέχομαι και είναι θεμιτό να κάνει η μαμά εταιρεία προσπάθειες καταπολέμησης σε βάρος της πειρατίας. Είναι εύλογο όμως για όλους εμάς τους νόμιμους συνδρομητές, που τα σκάμε χοντρά τόσα χρόνια, να μας σπάει τα νεύρα και στις πιο κρίσιμες φάσεις ενός αγώνα, εκεί που η μπάλα καίει και βρίσκεται στη μικρή περιοχή, να μας πετάει ξαφνικά το μήνυμα σε τέτοια θέση της οθόνης που να κρύβει την επίμαχη φάση και τελικά να χρειαζόμαστε το replay για να δούμε τι ακριβώς έγινε; Υποθέτω ότι η θέση εμφάνισης των μηνυματων, προφανώς και είναι τυχαία. Επίσης υποθέτω ότι αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα και προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Ουσιαστικά η απορία μου είναι η εξής: Αφού, δεν γίνεται να προβλεφθεί σε τι φάση θα βρίσκεται το παιχνίδι την ώρα προβολής τους, δεν γίνεται τουλάχιστον να μπει ένα όριο (π.χ. στα περιθώρια) μέσα στο οποίο και θα πρέπει να εμφανίζονται αυτά τα σπαστικά μηνύματα;

Τι να το κάνω εγώ που μου πολυδιαφημίζουν τη 3D κτλ. προβολή του ντέρμπυ, όταν μπορεί στην πιο κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού να μου εμφανιστεί η γνωστή αηδία, να μου κρύψει τη φάση και να με ξενερώσει από τη ζωή μου!!! Ή μήπως με τη 3D προβολή θα μπορούμε να βλέπουμε πίσω και πλάι από τα μηνύματα; χαχαχα Η απόλυτη ξεφτίλα!

2. Advertise Here
    VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να ρωτήσω για το κλασικό μηνυματάκι με τους πολλούς λατινικούς χαρακτήρες της ακατανόμαστης που βλέπουμε όλη τη φετινή χρονιά στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Κάποιος φίλος πριν αρκετό καιρό είχε γράψει ότι λέγεται fingerprint και είναι μέτρο για την αντιμετώπιση της πειρατίας. Ok, το δέχομαι και είναι θεμιτό να κάνει η μαμά εταιρεία προσπάθειες καταπολέμησης σε βάρος της πειρατίας. Είναι εύλογο όμως για όλους εμάς τους νόμιμους συνδρομητές, που τα σκάμε χοντρά τόσα χρόνια, να μας σπάει τα νεύρα και στις πιο κρίσιμες φάσεις ενός αγώνα, εκεί που η μπάλα καίει και βρίσκεται στη μικρή περιοχή, να μας πετάει ξαφνικά το μήνυμα σε τέτοια θέση της οθόνης που να κρύβει την επίμαχη φάση και τελικά να χρειαζόμαστε το replay για να δούμε τι ακριβώς έγινε; Υποθέτω ότι η θέση εμφάνισης των μηνυματων, προφανώς και είναι τυχαία. Επίσης υποθέτω ότι αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα και προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Ουσιαστικά η απορία μου είναι η εξής: Αφού, δεν γίνεται να προβλεφθεί σε τι φάση θα βρίσκεται το παιχνίδι την ώρα προβολής τους, δεν γίνεται τουλάχιστον να μπει ένα όριο (π.χ. στα περιθώρια) μέσα στο οποίο και θα πρέπει να εμφανίζονται αυτά τα σπαστικά μηνύματα;

Τι να το κάνω εγώ που μου πολυδιαφημίζουν τη 3D κτλ. προβολή του ντέρμπυ, όταν μπορεί στην πιο κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού να μου εμφανιστεί η γνωστή αηδία, να μου κρύψει τη φάση και να με ξενερώσει από τη ζωή μου!!! Ή μήπως με τη 3D προβολή θα μπορούμε να βλέπουμε πίσω και πλάι από τα μηνύματα; χαχαχα Η απόλυτη ξεφτίλα!
    Εγώ τους πήρα τηλέφωνο για τις αυτόματες επανεκκινήσεις του pace
    και για αυτό και μου είπαν .....ότι αυτό το επιβάλει η Ευρωπαική Ενωση !!!!!
    μετά από αυτό έκλεισα το τηλέφωνο ....που να βγάλεις άκρη με δαύτους.
    Η μόνη λύση ,για να μας προσέξουν,είναι μαζικές διαμαρτυρίες με απειλή διακοπής.

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

καλημέρα σε κάποιους........
    ντουρε είπα κάτι πριν πολλούς μήνες (ότι δεν θα ξανά γράψω εδω μέσα μέχρι να φύγει η λάσπη από εδω) και το τήρησα γιατί η λάσπη είναι ακόμη εδω, αλλά είπα και κάτι άλλο που αν ξανά ασχοληθείς μαζί μου θα το τηρήσω και αυτό!

Uploads
    4

Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    καλημέρα σε κάποιους........
    ντουρε είπα κάτι πριν πολλούς μήνες (ότι δεν θα ξανά γράψω εδω μέσα μέχρι να φύγει η λάσπη από εδω) και το τήρησα γιατί η λάσπη είναι ακόμη εδω, αλλά είπα και κάτι άλλο που αν ξανά ασχοληθείς μαζί μου θα το τηρήσω και αυτό!
    Φιλαράκο δεν νομίζω ότι η προηγούμενη παρουσία σου εδώ μέσα, σου δίνει το δικαίωμα να πετάς λάσπη έτσι αόριστα.
    Ολοι εδώ μέσα έχουμε όνομα ,αν έχεις κάτι να πείς πες το ανοικτά ,ΟΧΙ όμως αοριστολογίες και λασπόλογα.
    (φτάνουν τα παλιά ....άστα μην τα θυμηθούμε και χαλάσουμε τις καρδιές μας)

Δεν βάλαμε όμως ποτέ με το ζόρι κανέναν να γράψει εδώ....!!!.

Junior Member
    Uploads
    0

Παιδια να ρωτησω κατι εγω? Υπαρχει κανενα post στην ελληνικη κοινοτητα οπου γινονται αγοροπωλησιες?
    Ευχαριστω

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    Φιλαράκο δεν νομίζω ότι η προηγούμενη παρουσία σου εδώ μέσα, σου δίνει το δικαίωμα να πετάς λάσπη έτσι αόριστα.
    Ολοι εδώ μέσα έχουμε όνομα ,αν έχεις κάτι να πείς πες το ανοικτά ,ΟΧΙ όμως αοριστολογίες και λασπόλογα.
    (φτάνουν τα παλιά ....άστα μην τα θυμηθούμε και χαλάσουμε τις καρδιές μας)

Δεν βάλαμε όμως ποτέ με το ζόρι κανέναν να γράψει εδώ....!!!.
    φιλαράκος σου δεν είμαι! και βασικά φίλους από εδω μέσα που νόμιζα ότι είχα και ήπιαμε και ένα καφέ μαζί αποδειχτήκαν φίδια! οπότε έμειναν 4-5 φίλοι και πολλοί γνωστοί και ας μην τους έχω δει ποτέ μου ούτε σε Φώτο!
    έχω πει ονόματα δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε τώρα ούτε τότε! τα παραπόνα σου να τα κάνεις στο σινάφι σου των ντούρο για το σχόλιο που έκανε στο Visitor Messages μετά από τόσο καιρό δεν δεν σας ενόχλησα! (αν το θεωρείς ότι σας ενόχλησα τότε που σας χάλασα την ιστορία......)
    και ναί με έβαλε με το ζόρι να γράψω!!! μήνες τωρα έμπαινα έβλεπα τα pm μου και την έκανα
    δεν θέλω να το συνεχίσω!
    αντε καλημερα και σε σενα

Uploads
    4

Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    φιλαράκος σου δεν είμαι! και βασικά φίλους από εδω μέσα που νόμιζα ότι είχα και ήπιαμε και ένα καφέ μαζί αποδειχτήκαν φίδια! οπότε έμειναν 4-5 φίλοι και πολλοί γνωστοί και ας μην τους έχω δει ποτέ μου ούτε σε Φώτο!
    έχω πει ονόματα δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε τώρα ούτε τότε! τα παραπόνα σου να τα κάνεις στο σινάφι σου των ντούρο για το σχόλιο που έκανε στο visitor messages μετά από τόσο καιρό δεν δεν σας ενόχλησα! (αν το θεωρείς ότι σας ενόχλησα τότε που σας χάλασα την ιστορία......)
    και ναί με έβαλε με το ζόρι να γράψω!!! μήνες τωρα έμπαινα έβλεπα τα pm μου και την έκανα
    δεν θέλω να το συνεχίσω!
    αντε καλημερα και σε σενα

Δεν το συνεχίζω γιατί δεν είναι του επιπέδου μου.
    Γειά σου φιλαράκο.!!!

Member sirtaki's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    ........Η μόνη λύση ,για να μας προσέξουν,είναι μαζικές διαμαρτυρίες με απειλή διακοπής.
    Γεια σας,
    δεν νομίζω πως τους τσούζει η διακοπή!
    Έτσι νόμιζα και εγώ, και όταν τους είπα πως επιθυμώ διακομή για το τέλος του μηνα, δεν μου είπανε τίποτα.
    Ούτε Τηλέφωνο με πήρανε ούτε τίποτα!
    Το παίζουνε σκληρή! Σαν Fortnet group!!!

Uploads
    4

Quote Originally Posted by sirtaki View Post
    Γεια σας,
    δεν νομίζω πως τους τσούζει η διακοπή!
    Έτσι νόμιζα και εγώ, και όταν τους είπα πως επιθυμώ διακομή για το τέλος του μηνα, δεν μου είπανε τίποτα.
    Ούτε Τηλέφωνο με πήρανε ούτε τίποτα!
    Το παίζουνε σκληρή! Σαν Fortnet group!!!
    Σκέψου όμως την ίδια κίνηση να κάνουμε 200-300 ή και περισσότεροι !!.
    τότε να δούμε πόσο σκληροί θα το παίζουν από την Forthnet group..
    Δεν ζητούμε μείωση συνδρομής !!!! θέλουμε να βλέπουμε έναν αγώνα τον οποίο τον έχουμε χρυσοπληρώσει ....χωρίς την χαρακτηροταινία τους!!! ή ότι άλλο δεν φαίνεται ,που μπλοκάρει και τον pace όσο διαρκεί

Member sirtaki's Avatar
    Uploads
    0

Αυτoi εμπόριο κάνουνε, πουλάνε τα κονσερβοκούτια τους, σε υποχρεώνουνε να γίνεις συνδρομητής για 12 Μήνες και μετά σε έχουνε στο κλάσιμο!
    Το μονο που δεν Υποστηρίζει το Diseqc τα λέει όλα, Εγώ αυτό το πρόβλημα είχα, αλλα λύση δεν είχανε να μου δώσουνε, έχτος να περάσω άλλη κεραία μονο με τον Hotbird. Τους είπα αυτά δεν γίνονται, δεν είπα φυσικά πως είμαι εξωτερικό, γιατί τους έχω ικανούς να μου κλείσουνε την κάρτα!
    Εγώ προσωπικά δεν θέλω το Μηχάνημα τους, και του ΟΤΕ-TV το ίδιο χαλι έχει!
    Σήμερα θα διακόψουνε 200-300 και αύριο θα έρθουνε 300-400 καινούργια κορόιδα, αλυσίδα είναι αυτή, δεν αλλάζει!

Advertise Here