Καλημερα παιδια,,,ενα περιεργο πραγμα... τα Μερκελακια η δεν εχουν ιδεα απο ιστορια η εχουν αδυνατη μνημη!!!!!!!!!!!!!!!!
oxi file thymountai oti tous symferei kai ermineuoun kata to dokoun.
Ας αφισουν τοτε τους Ελληνες και τον Ελληνισμο στην ησυχια τους και αυτοι θα τα καταφερουν να βγουν απο τα δυσκολα οπως εχουν μαθει να κανουν τοσα χρονια-αιωνες,, μονοι τους χωρις να περιμενουν τιποτε απο κανεναν ''που@@@τη",,, και ας αφισουν κατα μερος τις π@π@ριες για πολυπολιτισμικοτιτα ,, ευρωπαικη αλληλεγγυη,, συνεργασια και αλλες πολλες βαρυγδουπες φανφαρες........
ρε μαγκα πες μου μονο κατι , τι τον θελει τον μηχανισμο στηριξης η κυπρος ειδικα τωρα που βρηκε τεραστιο εκμεταλευσιμο κοιτασμα πετρελαιοειδων ?
τι παιχνιδια παιζονται ?
mipos vgike kanena neo gati? lol![]()
Γεια σου Νικολα.. τι να το καμεις το γατι??? εγω εβαλα τις 3 μοιρες εχω τα Ελληνικα που με ενδιεφεραν και ειμαι μια χαρουλα...
Να μωρε επειδει θελουν να βοηθησουν και την Κυπρο μας λενε ας πουμε οι γερμανοι ,,, δωστε το οικοπεδο εφτα και θα πατσισουμε και τα χρεος της Κυπρου,,, πως ελεγαν για πλακα δηθεν και στην Ελλαδα δωστε κανα δυο τουριστικα νησια.........................Και εκτος θεματος.. τελευταια ολο κι ακουω εκεινο το μουσικο σχημα που φερει το ονομα: ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ>>>>>>>>(και ειμαι σχετικα καλος στα Ελληνικα) .........