Kalimera sas.. Entaxei ta keys Nikola??
Kalimera sas.. Entaxei ta keys Nikola??
Η αλλαγη τιουνερ Χαρη ειδικα στο 500ρακι που ειναι και κολλημενο δεν ειναι ευκολη υποθεση για τον καθενα.Και ειδικα για ενα δεκτη των 50 ευρω το να δωσει καποιος που δεν εχει την πειρα και τον εξοπλισμο δηλαδη κολητηρια κλπ,κανα 30αρι στον τεχνικο που θα του το κανει,ε μαλλον ρισκο θα ελεγα,και μεγαλο εξοδο.Παει καποιος και παιρνει ενα καινουγιο και κραταει το παλιο για ανταλλακτικα.
Ενα τρικ που μπορειτε να κανετε ειναι να επεξεργαστειτε το αρχειο satellites.xml και να αλλαζετε την τιμη της συχνοτητας κατα ενα νουμερο πανω η ενα κατω,να κανετε μετα νεα χειροκινητη σαρωση με τσεκαρισμενη την ανευρεση δικτυου.Βλεπετε το αποτελεσμα και αν δεν ειναι ικανοποιητικο αλλαζετε παλι την τιμη και κανετε την ιδια διαδικασια.Ξερω κουραστικο ειναι αλλα στην πληοψηφια των περιπτωσεων πετυχαινει και το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο.
Χειροκίνητη σάρωση των 2 συχνοτήτων ή όλου του δορυφόρου.Η τσεκαρισμένη ανίχνευση δικτύου αλήθεια τι μπορεί να προσφέρει
Αν το touner ειναι τυπου BSBE 702 B δεν πας να κανεις και παπαδες δεν παιζουν με τιποτα....
Μιλαμε για κανονικο zapping οχι να περιμενεις να περιμενεις να περιμενεις...
Παληκαρια μου καλα εγω προσπαθησα να βοηθησω.Προσωπικα δεν εχω αυτο το προβλημα και δεν με απασχολει καν,το δικο μου original 500ρακι δεν εχει το παραμικρο προβλημα.
Σε απαντηση λαμβανω αρνητικα και ειρωνικα σχολια.
Αν ξαναπω τιποτα να με φτυσετε.
Παρακαλω πολυ αν δεν σας κανει κοπο καποιος διαχειριστης να αφαιρεσει το παραπανω ποστ μου που λεω οτι λεω.Ευχαριστω πολυ.
ΥΓ Παρακαλω πολυ να διαγραφει το ποστ 578.Ευχαριστω.
tha sas po tora tis dikes moy empeiries sto thema me ta tuner
katarxas exo ton papoy 7000s kai ton 7020si
o 500 einai antigrafi toy 7000 gia ftinotero kostos me enisximeno ligo to tuner
oi empeiries moy:
ston 7000 exo gemini 4.20
ston 7020 exo gemini 4.40
kai oi 2 dektes exoyn parei to update ton trasporters monoi toys
apla kai oi 2 stin anixneysei simatos grafoyn oti nane
mipos telika einai kai thema image?
dokimase file moy ena poio elafry image giati ta 500aria einai....kai periorismenis eythineis
kai perase an theleis kai etoima setings kai min bazeis na kaneis scan xana
Φίλε μου,όσον αφορά το πρόσωπό μου δεν έχω ειρωνευτεί κανέναν εδώ μέσα.Προσπαθώ να καταλάβω απ' τα λεγόμενά σου πως θα λύσω το πρόβλημά μου κι ευχαριστώ για την διάθεση να βοηθήσεις.Στην χειροκίνητη ανίχνευση κι όταν ''τικάρω'' την ανίχνευση δικτύου στο σκανάρισμα που κάνει ψάχνει πάλι και κατεβάζει κανάλια από 11938 και 10930 παρότι έχω αλλάξει στο xml τις 2 συχνότητες σε 10928 και 11936 και οι αλλαγές έχουν αποθηκευτεί.Το αποτέλεσμα είναι ενώ στρώνει για λίγο,μετά πάλι το ίδιο.Για αυτό ρώτησα αν πρέπει να γίνει ανίχνευση δορυφόρου ώστε να ''σκανάρει'' τις 2 αλλαγμένες συχνότητες.Αν θες απαντάς τι εννοούσες ή τι ξέρεις