Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 67 of 100 FirstFirst ... 174257626566676869727792 ... LastLast
Results 661 to 670 of 999

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Member
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

τίποτα απολύτως ακόμα.το παρέλαβαν την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν μου το έχουν στείλει.Αν και πιστεύω ότι θα γυρίσει πίσω όπως το έστειλα.Είναι λίγο μπάχαλο το μαγαζάκι.μπορεί να τους έχω πει 100 φορές τι πρόβλημα έχει και ακόμα με ρωτάνε.

2. Advertise Here
    Member sirtaki's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    Δοστον πίσω στην nova ...οποτε τι το σκέφτεσαι?
    Τι τo σκέφτομαι? Είμαι Γερμανία, 15€ να το στείλω, 30€ για να μου το στείλουνε πίσω, και 2-3 εβδομάδες χαμένη συνδρομή!

Καλά τι γίνετε, εχτές έκανα επανασύνδεση ένα άλλο μηχάνημα (HD831) και σήμερα είχε ένδειξη E30! Καλά που διορθώνεται με ένα κλικ στη σελίδα τους!

Junior Member
    Uploads
    0

παιδια ξέρει κανείς να μου πεί, το πώς μπορώ να βάλω γραμμή και κωδικούς απο ένα
    free server στο μηχάνημά μου που ειναι το [blackpanther 1card premium tis HE@AD?] eyxaristo.
    εάν γνωρίζει κάποιος φίλος ας με απαντήσει.

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by johny sketos View Post
    τίποτα απολύτως ακόμα.το παρέλαβαν την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν μου το έχουν στείλει.Αν και πιστεύω ότι θα γυρίσει πίσω όπως το έστειλα.Είναι λίγο μπάχαλο το μαγαζάκι.μπορεί να τους έχω πει 100 φορές τι πρόβλημα έχει και ακόμα με ρωτάνε.
    τη μοντελο ηταν 800 σε Μ τιουνερ?Και τη προβλημα ακριβως ειχε?Αφου το παραλαβανε πιστευω να στο αντικαταστησουνε

Member
    Uploads
    0

Ναι Μ tuner.Εκεί που έβλεπες ξαφνικά μαύρα όλα και tune failed.Στον άστρα 28.2 δεν μπορούσα να δω hd κανάλι, στα sd είχα 99% snr και στα HD 60-70 που όποτε του ερχότανε πήγαινε στο 0 και tune failed.δεν είναι θέμα πιάτου lnb κλπ γιατί το τσέκαρα.

Μετά από λίγο καιρό μου στέλνουν δεύτερο tuner το οποίο ήταν rev L3!!!!!!! το οποίο ούτε ταίριαζε αλλά και ούτε δούλευε.Χαλάει και το σκαρτ έτσι στα καλά καθούμενα και το πακετάρω μαζί με το έξτρα tuner και το στέλνω πίσω στις 11/9.Ακόμα περιμένω να δω τι θα γίνει.

εγώ πάντως δεν αγοράζω από εκεί ούτε μπαταρίες.Είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Uploads
    2

Quote Originally Posted by johny sketos View Post
    Ναι Μ tuner.Εκεί που έβλεπες ξαφνικά μαύρα όλα και tune failed.Στον άστρα 28.2 δεν μπορούσα να δω hd κανάλι, στα sd είχα 99% snr και στα HD 60-70 που όποτε του ερχότανε πήγαινε στο 0 και tune failed.δεν είναι θέμα πιάτου lnb κλπ γιατί το τσέκαρα.

Μετά από λίγο καιρό μου στέλνουν δεύτερο tuner το οποίο ήταν rev L3!!!!!!! το οποίο ούτε ταίριαζε αλλά και ούτε δούλευε.Χαλάει και το σκαρτ έτσι στα καλά καθούμενα και το πακετάρω μαζί με το έξτρα tuner και το στέλνω πίσω στις 11/9.Ακόμα περιμένω να δω τι θα γίνει.

εγώ πάντως δεν αγοράζω από εκεί ούτε μπαταρίες.Είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.
    Mε paypal δεν εκανες αγορα?Αν δεν σου στειλουν το μηχανημα δεν εχεις το δικαιωμα να σου επιστρεψει τα λεφτα το paypal?Mε ποια μεθοδο επελεξες να σου σταλει η παραγγελια σου οταν πηρες το μηχανημα την πρωτη φορα το μηχανημα?
    Μακαρι παντως να βγει μια ακρη γιατι ειναι μαλα*ια να χασεις τοσα φραγκα

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    Τελικα φιλε τη απεγινε η υποθεση με το μηχανημα στ αντικατεστησε ο τυπος η ακομα στο ιδιο εργο θεατης γιατι ηθελα να παραγγειλω ενα κομματι απο τον τυπο αλλα με φοβισες

Α και μια ερωτηση σε οποιος φιλους τυχαινει να εχουνε αγορασει ντρεαμποξ 7020hd!Αν αγορασεις το συγκεκριμενο δεκτη ειναι με το νεο τηλεκοντρολ η υπαρχουν μοντελα και με παλια?Γιατι βλεπω σε καποιες σελιδες υπαρχουν με τα παλια κομπιουτερ. Και συγκεκριμενα μονο στης ελληνικες σελιδες περιεργο

Attachment 240180
    Εγώ φίλε μου έχω τον 7020hd και όντως έχει αυτό το control....για να είμαι ειλικρινής όμως εμενα μου είναι τελείως άβολο και χρησιμοποιώ το παλιό από τον 800ari.
    Τώρα αν ορισμένα λαμόγια στην ελλάδα το αλλάζουν και βάζουν το παλιό ε να μην τους χαρακτηρίσω...αν κάποιος φίλος πάρει μηχάνημα και έχει το παλιό control στην συσκευασία έχει το ελεύθερο από εμενα να γράψει το μαγαζί που το προμηθεύτηκε ΕΔΩ. Νομίζω πως ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό, και αναφέρομαι σε καταστήματα πώλησης..και για να μην σας πιάνουν κορόιδα μέσα στην συσκευασία έχει hdmi καλώδιο και ασύρματο wifi usb

Uploads
    2

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    Eγω φιλε μου εχω τον 7020hd και εχει οντως αυτο το control....για να είμαι ειλικρινής όμως εμενα μου είναι τελείως άβολο και χρησιμοποιώ το παλιό από τον 800ari.
    Εγινε νικολα ευχαριστω για την απαντηση επειδη σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν θελω να με το στειλουν με το παλιο κοντρολ,Αν δεν με Βολευει και εμενα απο τα παλια εχουμε πολλα να δουλεψουμε.Αποτι διαβασα εχει μεσα και οριτσιναλ στικ dreambox για wifi,Το μοντελο που εβαλα στο ματι ειναι με το διπλο δορυφορικο τιουνερ

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Η ΕΕΤΤ εγκρίνει τα οικονομικά πακέτα VDSL του ΟΤΕ

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ εξέτασε, βάσει νέων στοιχείων, τις υποβληθείσες από τον ΟΤΕ προς έλεγχο προσφορές VDSL λιανικής με ταχύτητες 30 και 50 Mbps.

Η ΕΕΤΤ έκρινε ομόφωνα ότι οι εγκριθείσες τιμές λιανικής: α) δεν δημιουργούν πρακτικές συμπίεσης περιθωρίου κέρδους, όπως προέκυψε μετά από σχετικό έλεγχο (margin squeeze test), β) παρέχουν τη δυνατότητα στους εναλλακτικούς παρόχους να προσφέρουν αντίστοιχα προϊόντα VDSL με αυτά του ΟΤΕ (replicability test), μέσω της προταθείσας από τον ΟΤΕ στις 07.09.2012 τεχνικής λύσης παροχής Εικονικά Μερικά Αδεσμοποίητου βρόχου (ΕΜΑ), σύμφωνα με την Απόφαση ΕΕΤΤ 665/005/18.09.2012 και γ) συμμορφώνονται με την επιβληθείσα από την ΕΕΤΤ υποχρέωση μείωσης του τέλους παρακράτησης για κλήσεις από σταθερά προς κινητά, ώστε η πρόσφατη μείωση των τελών τερματισμού να μεταφερθεί προς τον τελικό καταναλωτή.

Η διάθεση των εν λόγω προϊόντων στην αγορά προϋποθέτει την προγενέστερη παροχή από τον ΟΤΕ «πλήρως λειτουργικής» της ως άνω χονδρικής υπηρεσίας ΕΜΑ (διαδικασίες παροχής, ενσωμάτωση στο πληροφοριακό σύστημα και αναλυτικό τιμοκατάλογο), σύμφωνα με την προαναφερόμενη Απόφαση.

Πηγή: ΕΕΤΤ

Σημ. Η ΕΕΤΤ εγκριση εδωσε, λεφτα να δουμε ποιος θα μας δωσει για το VDSL ......

Member
    Uploads
    0

ευχαριστω πολυ

Advertise Here