dini gje edhe sa kohe do zgjase kjo puna e serverave te dreambox sepse dua te bej dhe 2 vite tjera abonim por nuk jam i sigurt do vazhdoj apo jo kjo pune me ndihmoni nqs keni info rreth ketyre puneve..... :D
Sot pėr sot as qė nuk flitet qė ajo gjė mund tė mbarojė.... nėse e ke fjalėn pėr CS. Serverat nuk janė tė DM, janė edhe individualė dhe tė shpėrndarė nė gjithė Europėn (dhe mė gjėrė)... ka njerėz qė po pėrfitojnė nga kjo gjė.... prandaj nuk ma do mendja se do tė mbarojė edhe pėr shumė kohė, derisa tė gjejnė diēka pėr ta parandaluar, edhe pse e shoh tė vėshtirė parandalimin e kėtij fenomeni.
Askush s'mund te pergjigjet rreth kesaj pyetje. Megjithate une personalisht mendoj se do te zgjase. Megjithate une po te pyes ty: A je ti i sigurte se serveri qe do te blesh ti do te zgjase per dy vjet ? Prandaj une mendoj se maksimumi i afatit per blerjen e serverit te jete nje vit, jo me shume.
Me falni por a ju hapet Sky italia me Btkcam Beta 0.53 ?? Se po e provoja mbreme ne shtepi, as ze, as figure, vetem shqiptaret i hapte me pak vonese
Ju pershendes
tek une kan punuar shum mir me btkcam edhe e kom pa lojen man utd me newcastle pa as ni problem kaq vlla kalo mir
@Fushkrujs... une e kam provuar vetem me black hole....
nqs ka ndonje imazh qe i hap me mire, na thuaj! :) (ferrari sim, d800hd se)
@il_don
une sot padashje e kapa ca edhe sky calcio HD e hapi... pastaj e leviza kanalin! :)
Po kanalet HD te digitalb i hap dot me Dreambox DM500