Missoervin e zbulova tani kete problem ... sapo i hodha listen e kanaleve te edituar vete te cilen e mora sot nga w.w.vhannibal.n.t dhe vura re se kur dua te ze sinjal me motor me shuhet dm vetem drita jeshile ri hapur dhe pulson kur i jap ndonje komand , mbase dhe ti i ke hedhur te njejten liste kanalesh si une ... kishe te drejte qe the nuk e ka image .tung
Gemini_310_DM500_max_var.zip merre shoku besoj te te mbaroje pune .jakalofshi sa me mir ..
Emanuaela pershendetje
Hyr ne telnet te DCC dhe shkruaj passwd dhe shtyp Enter. Do te dali nje komande qe do te thote shkruaj passin e ri. Do ta shkruash. Kujdes se ne kohen qe ti shkruan passin nuk shikon asgje ne monitor. Pasi ke shkruar passwordin e ri atehere shtyp Enter dhe rishkruaj edhe njehere passwordin e ri dhe shtyp perseri Enter dhe pastaj shko te DCC Configuration dhe jepi Reconnect dhe fut passin e ri aty.
Kalofsh mire
[QUOTE=gertl;866988]Emanuaela pershendetje
Hyr ne telnet te DCC dhe shkruaj passwd dhe shtyp Enter. Do te dali nje komande qe do te thote shkruaj passin e ri. Do ta shkruash. Kujdes se ne kohen qe ti shkruan passin nuk shikon asgje ne monitor. Pasi ke shkruar passwordin e ri atehere shtyp Enter dhe rishkruaj edhe njehere passwordin e ri dhe shtyp perseri Enter dhe pastaj shko te DCC Configuration dhe jepi Reconnect dhe fut passin e ri aty.
Kalofsh mire[/QUOT
Gerti,kur tha hyr ne telnet te DCC dhe shkruaj passwd, duhet shkruaj passswd eksistues apo te riun.
Emanuela do shkruash vetem passwordin e ri jo te vjetrin.
a mund te me tregon ndonjeri se si behen kanalet me kod ne dm 500 vetem deshta te dije se a seshte diq ne rregull me mu apo me dm se spo mundem me i bo me kod
pershendetje snipesgg:shko tek menu-setup-parental lock-aktivizoje ate qe thote parental lock,pastaj shko tek change PIN.shkruaj nje pin qe do ti jepi save,dhe je ne rregull.kur do qe te kodosh nje kanal ,shtypim ok del lista e kanaleve,dhe shtypim menu,do shkosh ne fund qe thot lock dhe cdo gje ne rregull.shpresoj ta kesh kuptuar,megjithate ketu jemi ,po nuk e ke te qarte me thuaj prape.rrespekte.
Pershendejte te gjithe antareve te forumit.
Kam nje Dreambox 500 hd me sim ferrari brenda, deshta te beje nje pyetje sepse kam problem me te.
Jam munduar ta bej flash dhe e kam bere flash me IE broswer mirpo kam gabuar ne lidhje me image nuk i kam futur image te ferrarit mirpo i kam futur kete image
(newnigma2-release-dm500hd-v3.2.1.nfi),
Pasi i kam futur kete image dreamboxi nuk me hap ne ekranin e TV's asgje vetem se drita e gjelber e dreamboxit me rrin ndezur dhe asgje nuk ndodh.
Pasi qe me ka ndodhur kjo gje jam munduar prap ta bej flash mirpo dreamboxi nuk ka marr IP me nuk kam mundur ti qasem permes Web Interface me .
Jam munduar te beje flash me dreamup 1.3.3.8 si dhe me FerrariFiller dhe me dy kablla me ethernet cabel si dhe me usb cabel ne te njejten kohe, kam perdor edhe enforce mirpo prap nuk kam mundur ti fus nje image tjeter.
Kush mund te me ndihmoj apo sygjeroj per ndonje gje ne lidhje me ket problem.
Faleminderit
Florian Ramadani