listat e reja
po dhe une po ju lexoja dhe thash ta provoj njeher dhe i bera te gjitha procedurat qe duheshin por pa rezultat..klm
per serverin BTK kam bere dicka manuale pasi jam fillestar ne kete fushe . Kam klikuar ne browser 'alternative user addons" kam gjetur hacksat , copy , dhe pastaj me DCC kam hapur var/etc/config/ useraddons.xl , kam vendosur me paste tek Item dhe gjithcka funksionon .
gjilanasi a ka mundesi me na tregu ate qe e ke vendos anglisht per me shiku filma nga pc ne dm;;;;;une e kam te instalume vlcf ne dm por kur hy aty e shof vetem vlcf e jo vlcf.xlm
dmth qe eka prapashtesen
dhe asgje nuk po kuptoj si shkon kjo pune
a din dikus ta na tregoj me hollsisht nese e ka provu si ja ka be per me shiqu filmat nga pc ne dm,,,pra ekam te njeten pyetje si thomaqiriqi
Pershendetje cuna
Ne fakt useraddons qe postova e nxora nga var/tuxbox/config, pra eshte ajo qe kam une te instaluar. Serverat i kam emertuar server gemini dhe hacksat addons kurse serverat e tjere i kam emertuar me gertl-addons. Po me cudisni tani. Jepini atributet 755 dhe na thoni perseri ja dolet apo jo. Nese nuk funksionon atehere do bej upload nje tjeter backup, pavaresisht se nje backup e kam bere upload te tema e mbyllur e dreamboxit ne faqen 89.
Kalofshi mire
O emiljano po shiko njehere mer burr cfare ka ne ato Extra URL. Se une i kam emertuar ndryshe por nejse ska rendesi emertimi. E rendesishme eshte me mbaru pune. Shiko te Extra URL 3 ose 4 se aty duhet te jete pra hacksat addons dhe hyr te hacksat (10 entries) dhe instalo prej aty Btkcam beta 0.53 06.01. 2012.
Kalofsh mire
te une punon perfect i vendosa user adons qe e ka postu gjilanasi nga extra 1 e shkarkova btkcam dhe punojn te gjithe kanalet shume mire
por kom nje problem nese mundet ndonjeri te me tregoj kanalet te cilat i fshij poashtu atyre kanaleve te cilat i bej me kod kur e hjeki dm nga rryma te gjitha me kthehen prap ato qe i kom fshi poashtu ato qe i kom bo me kod jon pa kod ???