Si mund te hidhet nje cline e dyte ne dreambox si folder i vecante apo brenda folderit CCcam.cfg? Dhe se dyti n.qe.se hidhen te dyja mos krijojne konflikt midis tyre ne rast se hapin te njejtat paketa?
Si mund te hidhet nje cline e dyte ne dreambox si folder i vecante apo brenda folderit CCcam.cfg? Dhe se dyti n.qe.se hidhen te dyja mos krijojne konflikt midis tyre ne rast se hapin te njejtat paketa?
Btkcam Update: 13-01-2012
ja ku e ke
Keto jane driverat per Mini USB DM800SE dhe instalohen ne PC
Besmir e instalova kete update te btkcam por asgje nuk po hapet?
bash me ka interesu edhe kjo tem edhe tash deshta te lidhna edhe une me kete tem
e deshta te pys rreka ty ku ti mar keta drivera une ne pc timi per usb mini edhe une instaloj kete driver ne pc edhe si funksionon kjo usb ku ta futi ne dm800
a po i njef gjat instalimit ku ta instaloj ne pc edhe ku ta futi ne dm800 e njef usb dm me ni her
se nuk e kom kuptu akoma edhe qaq shum per ta dit tamon kaq vlla pres nje pergjigje nga ti
Po perseris edhe nje here pyetjen se si mund te hidhet nje cline e dyte ne dreambox si folder i vecante apo brenda folderit CCcam.cfg qe eshte ne var/etc? Dhe se dyti n.qe.se hidhen te dyja mos krijojne konflikt midis disa paketave te njejta qe ato hapin?
Hedhja e c-line te dyte behet me DCC_E2 (dreambox controll center E2) dhe brenda Cccam.cfg qe ke.
Une them qe nuk ka ndonje konflikt nese vendos dy c-line te ndryshme ne nje Cccam.cfg, perkundrazi them qe ndihmojne njera tjetren,nese njera shkeputet eshte ne funksion tjera,pra ti i ke te hapura gjithmone kanalet qe ti po shikon.