Ne radh te par gezuar te gjithve vitin e ri 2012 .ja kalofshi gezuar ne familiet tuaja por un sot kisha nje pyetje / persa i perket dreambox 500s a lexon ndonjeri karten e tringut dhe me qfar emulatori.
Ne radh te par gezuar te gjithve vitin e ri 2012 .ja kalofshi gezuar ne familiet tuaja por un sot kisha nje pyetje / persa i perket dreambox 500s a lexon ndonjeri karten e tringut dhe me qfar emulatori.
Per imazhin Nemesis 2.4 qe une perdor aktualisht kam perdorur filet e postuara per enigma 2 nga gertl ne fillim te thread-it. Keto file i kam transferuar permes DCC (nese nuk ju lidhet me dreambox bejjini disable firewallit) ne dreambox sipas kesaj radhe:
btkcam_mips ==> under /var/bin (file-it jepini atributet 755)
btkcam.cfg ==> under /var/keys
Per ti dhene atribitutet 755 file-it btcakm_mips per ata qe nuk e dine eshte keshtu: pasi ta keni transferuar file-in ne var/bin klikoni mbi file e transferuar me te djathten e mousit dhe shkoni tek attribute dhe aty zgjdhni 755.
Pasi ti keni transferuar filet e mesiperme jepini kete komande aparatit permes telnet:
/var/bin/btkcam_mips &
Por me pare duhet te keni c'aktivizuar cccam-in ose emulatorin qe perdorni duke perdorur butonin blu te telekomandes dhe me butonin majtas ose djathtas shkoni te None dhe shtypni OK. Pasi te c'aktivizoni emulatorin dhe me pas dhene komanden e mesiperme prisni disa sekonda dhe me pas fillon menjehere punen btkcam pa qene nevoja te beni ndonje aktivizim tjeter permes telekomandes.
Shikim te mbare.
Pershendetje !
Gezuar vitin e ri 2012
Doja te pyesja per bktcam per sa kohe i mban kanalet hapur
dhe ku mund ti gjej nese bktcam "mbaron" dhe nuk i hap me kanalet ...
ose ndonje info me shume rreth bktcam .
tung :)
Olger mos u be merak kur te mbaroj bktcam paraqitet ndonji tjeter zgjidhje
ka zgjidhje gjithmon
Pershendetje fati
Kam pershtypjen se vetem e ke downloaduar dhe nuk e ke pa fare cfare ka brenda. Fati nuk ka nevoje ta kthesh ne .tar.bz2. File qe kam postuar eshte ne .tar.bz2, vetem se e kam zipuar. Pra beje unzip dhe ne folderin qe do krijohet eshte nje file .tar.bz2, te cilin fute me direktorine TMP me ane te DCC dhe pastaj me pultin e DM instaloje manualisht. Por mendoj qe duhet te instalosh useraddons qe ka postuar fillestari ne mos gaboj dhe keshtu i ben update btkcam nga hacksat addons. Duhet patjeter te instalosh hacksat addons ne DM tate. Them se eshte me mire keshtu, pasi do te duhet ti besh update rregullisht btkcamit.
Kalofsh mire
Faleminderit per pergjigjen dhe shpjegimet qe me jep,e kam c zipuar dhe brenda eshte nje folder usr te cilin e kam shperndare me ane te DCC ne vendet qe tregon,ne bin,script,keys dhe uninstall,por ate per telnet nuk di si behet,po ke mundesi ma shpjego,ne fakt kam DM800 me imazh dreamelite dhe nuk e di a shkon per kete imazh useraddons,sodqofte faleminderit...