nuk e besoj aparati ka nje ventilator te madh dhe kure e provoj herepashere eshte akull i ftohte
nuk e besoj aparati ka nje ventilator te madh dhe kure e provoj herepashere eshte akull i ftohte
Cuna pershendetje,
kam nje problem te madh me dreamboxin tim dm500s dhe per kte keroj ndihmen tuaj,po e flashoja me flash wizard me nje image pli jade dhe nderkohe programi ngeci ne 86 % dhe un prita 5 min e me pas hoqa prizen e dreamboxit e futa prape e tashi nuk me ndizet m dreamboxi pra aparti ka driten jeshile por ne tv nuk me shfaqet asnje figure :( :8 Ju lutem m thoni cfare duhet ti bej ...
Mos u tremb nuk ka asnjegje te rende, ka mundesi qe image qe i ke hedhur me flashwizard ka qene me i madh se 5mb, me flashwizard hidhen image me te vogla se 5mb, me nje cavo rs232 dhe nje dreamup do mbarosh pune shume shpejt mos u merzit mua me ka bere vaki disa here dhe e kam zgjidhur shume lehte. KLM
Po me te vertet imazhi qe hodha eshte m sh se 5 mb dhe prandaj eshte bllokuar e nuk m shfaq asnje shenje n ekran :/ Te lutem nqs jetoni n tiran mund te me thoni nje vend ku te gjej kabullin rs232 ?
Besoj se te tregu elektrik do gjesh padiskutim kabllin qe do. Me sa di une shiten me nje cmim 2000-2500 leke te vjetra sigurisht. Une do te sugjeroja nje Dreamup per DM 500 dhe ta provosh disa here. Por po qe se nuk te mbaron pune ky lloj atehere perdor Dreamup universal. Mos u tremb plako se gjona qe rregullohen.
Kalofsh mire
Me intereson nese ka mundesi nje image Gemini p.sh 4,7 ti editohet linku qe dergon permes BP (blue panels) ne Gemini Addons Serverin nga mund te shkarkohen gjera te ndryshme. Do deshiroja ta di nese ka mundesi te editohet ky link nese po si mund ta bej.
kam 1 dm 500s kinez kisha kohe pa e ndez pasi pertoja nga crashet e fw te ndryshem .tani rri vetem drita jeshile ndez telekomanda nuk reagon i ndroj ushqyesin prape njesoj e lidh me dreamup i bej erase pastaj fus imazhe prape sreagon ja kam bere pak a shume cdo gje me dream up 1334 por asgje .fw fundit qe kishte ishte eagle v.5.2 mos ka ngel per jtag pyes apo ka nai menyr tjeter?. sdq pres pergj nga expertet
Instalo Useradons,me pas mund te perdoresh blu panel si te duash.(per pz007)