thjeshtė duhet ta instalosh nepėrmjet "manual install" ti bėsh restart, pastaj tė ndalėsh emulatorin qė ke aktiv, tė shkosh tek addons tė instaluar, aty do tė gjesh njė addon, "proton tools", aktivizoje "account free"....
thjeshtė duhet ta instalosh nepėrmjet "manual install" ti bėsh restart, pastaj tė ndalėsh emulatorin qė ke aktiv, tė shkosh tek addons tė instaluar, aty do tė gjesh njė addon, "proton tools", aktivizoje "account free"....
e ke kuptuar shume mir me image qe e kisha nabilo punonte por tash se kom at image per me provu se a punon prap se di as cili version ishte por pasi instalova gemini si hap kanalet as me openpli si hap qdo gje punon ne meny por kur po provoj me gjet kanalet po i fus frekuencen po e gjen sinjalin por kur po klikoj search spo e gjen asnje kanal
dhe i futa edhe listen e kanaleve njejt siq me the ti si hap dmth po i shof listen e kanaleve po i ndrron kanalet edhe sat config e bera ashtu siq e kom antenen spo di qka tjeter ?
mua nuk me punon proton ne blackhole dm800hd gjitha jom shku si me keni then gjitha me rend dhe me rregull po azgje sme hap nga programet apulitikisht send hiq
pershendetje cuna,desha te shpjegoj me hollesi per proton imazhe,tek ajo lista qe ka publikuar me larte gjilanasi,une qe kam dm500s zgjodha Dreambox E1 Gemini use dreamup proton image,pasi e zbrita e ekstraktova dhe e flashova me dreamup 1.3.4.mbas flashimit pasi behen konfigurimet e zakonshme shkojme tek addons ,download proton,pastaj del cam(4entries) e hapim dhe instalojme e1-gemini spcs2.5.61.pastaj dalim nga menuja shtypim butonin e verdhe dhe shkojme protn tools,dhe japim ok,aty na dalin tre opsione zgjedhim download seting,japim ok dhe dalin dy opsione te tjera,japim ok tek e para.mbasi downlodohet kjo shkojme tek aktivation code shtypim nje kod,psh nje emer (drambox)japim save,presim pak dhe pastaj shkojme tek opsioni free japim ok presim pak dhe mbaruam,i bejme nje restart dreamit dhe e bejme qe kur te ndizet te aktivizohet spcs2.5.61.shpresoj tja arrini me sukses .rrespekte.
Shoku imm ka dreambox dm500s me abonim dmth i shkonon kanalet me pages mujor
tash a muj une me ja marr ati dreamboxin edhe me ja marr clinen ne pc edhe me ja vnu une dreamboxit tim a me punojn edhe mu kanalet...
mos u lodh kot se nuk ja merr dot sepse sa ta vendosesh ne dreamboxin tend do ta kapi ip tende ai qe ka serverin dhe do tja shkepusi.po te qe ashtu mirnim te gjithe nga nje cline dhe e ndanim me shoke.
tung ju kisha lut kush din se si me regullu KLANKOSOVA ne enigma2 dm800hd blackhole image me punu mir pa nderpremje sen skisha dasht me teper kom ndegju se dikush e ka rregullu me video pid edhe audio pid kan shtu numer kshtu diqka me kan tregu kush mundet mem ndihmu flm ose kush e ka listen qe i punon sakt flm
mirdita jam mario nga vlora kam 1 problem mund te me ndimoni kam 1 dr 800hd clone e kisha ne pune ne 1 momend po zbrisja dicka dhe u bllokua e hoqa nga priza dhe kure e vura nuk punon me mundohem ti kaloj image te re po nuk e mer me ncjerr mesazhin ka problem kotaktroni me dr multimedia