nje pytje a mundet sot ti shikoni lojt e ores 16 ne tring apo veq mu um ka ndodh sepse ata nuk i jepen kto loj sot ne sport 1 jepke program per premier ligen kurse ne kanalet tjera 2 3 4 krejt zi e qitke
dream elite ka hedhe nje imazh te ri,kush ka te instaluar versionin 3.0 mund ta azhornojii on line.
Dream Elite 3.0 (010r0) - Enigma 3.2.2 DTT Fix
===> ketu
Pershendetje!
Krijova nje program qe ben screenshot dreamboxit dhe mund ti besh save fotos ku te duash!(per enigma 1)
Foto per te krijuar nje ide te programit:
Nuk hapet kujdes99
edhe ti e paske krijuar apo po shkel te drejtat e autorit?
Un e provova ne dm500s dhe eshte shume ne rregull!!!
Sa per te drejtat e autorit nqs ke njohuri te dergoj "source code" qe ti shofesh...Nqs e gjen ne vend tjeter si program kte ath ke ti te drejte!!!
Pastaj nqs di te programosh te them dhe menyren se si i kam krijuar se ndryshe se besoj se e kupton!
Ju vec qe te thoni flm ose te bashkpunoni qe ta veme ne pune nxirrni dhe te drejtat e autorit tani.Po cte duhet ty me te drejtat e autorit njehere apo e ke krijuar ti dhe ta kam vjedhur ty?>!
Ja nje screenshot tjeter:
a po me tregon ndonjeri se a ka ndonje menyre ne shiku me proton se info qe i kom mar deri tash spo mi hap kanalet edhe pse ata te cilen me kan tregu per proceduren atyre ju ka punu te gjithve por tek une spo i hap ka 1 jave qe provoj dhe kot spo i hap apo mund te jet i mbyllyr krejt ky proton dhe po provoj kot ?