duhet te ndrosh diseq 4,1 me nje diseq tjeter
ne qoftese nuk punon ateher eshte prishur Tuner i aparatit
E kam postuar kete imazh Gemini4.70 dm 500 s_Skin Infinity Blue Red HD_Mod KAMINERO.rar per nji aresye
sepse ky imazh e ka brenda pluginin proton .Mbasi ta instaloni imazhin shkoni insatloni pluginin proton.Per ta aktivizu kete plugin duhet ta shtypni ngjuren e verdhe te telekomandes pra te pluginat,shkojme te proton tools dhe shkojme
1 Download settings/OK
1 Activate code/ OK (shkruajnji kod sipas deshires)3 Free/OK GJate ksaj procedure mos u ngutni por shkoni normal. Shiqim te kendshem!
Une e kame testuar dhe punon shume mire pa freeze ecm sillet qaty 300-400
Hapen shume paketa e ne mes tyre edhe digjitalbi dhe tringu
Ky plugin funksionon ne ma shume resivera te ndryshem
Funksionon edhe Enigma2 pra hapen edhe kanalet hd.
p.s prese ndihme edhe nga anetaret tjere te forumit e posaqerisht per enigma2
Hej Gjilanasi007 ku muj me ble nje dm500s ne gjilan ?
kam nje dm500 e di qe qefin eka te punoj me ciline.por nga qe nuk kam server a munde te punoj thjeshte me emulator dhe si mund ta ve ne pune per bulsat...flm
dua te flashoj dm 800se sim2.1 ss84 me nje image me stabel,
Ku mund te gjej nje program per ta instaluar ne dm500hd per te kontrolluar se cila clinje me punon?
[QUOTE=gjini;875453]Ku mund te gjej nje program per ta instaluar ne dm500hd per te kontrolluar se cila clinje me punon?[/QUOTE
shko tek addons dhe shkarko cccam info,cdo lloj imazhi e ka te ngarkume ne panelin e tij.
mirembrema,doja nje ndihme kam nje DM500HD nje shok imi i ka hedh gabim soft dhe thjesht vetem ndizet ,mbas shume perpjekjesh gjeta loaderin eduhur per ferrari sim 2.1 dhe munda te komunikoj ndepermjet rs232 vetem gjeta dhe disa boot file rikuperim por kur me dream up she kon te bej write flash from memori ngec aty ka ndonjeri ndonje id ose file te me ndihmoj theksoj 500hd eshte clone me ferrari sim.ju uroj naten e mire