Djema gjithsesi flm, e e rregullova, i vura nje imazh te paster te pa modifiukuar sifteam 1.9.4c, dhe tani me del IP ne rregull, bera nje prove dhe i futa nje Gemini 4.7 te postur nga missoervin dhe punon dhe me ate.
Naten dhe ia klm
Pershendetje kam flashuar Dm tim me Pli-Jade3 dhe eshte me Cccam 2.3.0 dhe thone qe eshte virus spiun dua te me gjeni nqs mundeni cccam 2.1.4 ose 2.1.3 sepse shkarkova disa por nuk me ben pune nga dm nuk po mundem ta gjej sepse me thote se interneti nuk eshte ne DM me dergoni nje tip nga keto cccam qe permenda dhe instruksionet si ta vendos flm shume ...I need your help!!
kam gjithe diten sot qe flashoj dreamboxin, e flashoj me dreamup, i hedh geminin ne rregull,pastaj nuk rri IP e dreamboxit stabel, nuk eshte ajo qe duhet te jete normalisht 192.168.0.xxx, me del 92.0.0.70, e rregulloj manualisht e njejta gje prap ashu del.Degj, po ta kalosh DHCP aktive atehere dm do te marre ip qe do ti jape ruteri yt, por n.q.s ne ruter konfigurimet qe ke bere e ke lene DHCP jo aktive atehere dm mo te marre nje ip (budallaqe) si ne rastin tend 92.0.0.27.dhcp duhet ta besh aktive dhe ri stabel
Por qe te kesh nje ip stabel ne dm duhet ta vendosesh manualisht duke e bere DHCP jo aktive. Kete e dine te gjithe besoj.
a ka ndonje info per btkcam qe spo i hap kanalet shqiptare ne dm 500s ka ndonje version te btkcam qe i hap ?
I hap dhe shume mire madje...Hap dhe digi goldin.Versioni i fundit i dates 28...
Per ty dhe te tjere qe skeni cline mundohuni te gjeni ne menyra te ndryshme se kshu e ka kjo pune nje here punojne dhe nje here spunojne...Ka dhe menyra te tjera per te gjetur linja free ditore...Mjafton te shkruash ne google "cccam server ose newcamd server" dhe djathtas shtyp "Search Tools" dhe kliko ne "past Hour" dhe do te gjesh me shumice linja...
PershendetjeMe dasht me ba nje server vet si mund ta bej?Ose me jepni pak info ne lidhje me hapjen e serverit....Ju lutem!!!!
O ekremgashi1 ketu nuk ka njeri detyrime dhe spaguhet me rroge. Menyra e tonalitetit tend eshte e gabuar se dhe po e pati ndermend njeri te ndimoj ne kete lloj menyre si e kerkon ti me detyrim nuk do e bente nje gje te tille. Keshtu qe kur kerkon ndime prit deri sa te pergjigjen sepse antaret nuk jane tere kohen ne linje qe te shofin kush kerkon ndime dhe ti japin nje dore. Une per vete nuk e perdor kete lloj imazhi dhe as sja kam idene fare po deshe ndonje ndime per sifteam apo gemini flasim.