Faleminderit Mr-Bledi per pergjigjen dhe deshiren per te me ndihmuar,imazhi eshte Dream Elite,dhe ne fakt eshte instaluar,(qendrova vone mbreme dhe ja arrita qellimit)po nuk e di pse nuk me funksionon me kanalet e zvicres...nuk hapen me mgcamd..gjithsesi shume faleminderit...
faliminderit te gjithve per ndim te gjidha i kam pervur as nje nuk me ka kry pun
kam pervuar me farrari filller vetem me kete munem te shkoj deri te flashi kur e kryn proceduren e par shon mir por te procedura finele nuk e kryn aty mbetet nuk e di qka te bej flm te gjidhve
Ketu ke cfare te duhet por me pare duhet te prezantohesh tek tema e pershendetjeve dhe prezantimeve. http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post459968
une do te ndihmoja me gjith qef por nuk kam dreambox clon, megjithate po te tregoj se si e kane realizuar ketu
Kam patur aparat digitalb hd dhe abonim te regullt ne dga dhe nje televizor philips gjysem hd dhe figuren e kam patur fine. Por kam dy jave qe kam mare nje dm 500 clone me nje linje te dga por figuren se kam te mire pra rezolucioni eshte sikur te kem perpara nje televizor 30 vjet te perdorur. Tekniku qe ma montoi me tha qe e ka fajin televizori po si ka mundesi qe me aparatin e pare e kam shume te mire mos duhet te ndryshoj dicka ne menune e dm ose te televizorit