Нещо пак не става ,дали няма още някоя настройка която пропускам.
Колега кое по-точно не става,не можеш да се вържеш към приемника или няма картина?
Дай лог от mgcamd. Лога се настройва с тези параметри в mgcamd.cfg Прикрепи лога във файл понеже ще бъде много голям и поста ти ще заеме голямо пространство.
# Log option, summ of:
# 00 off
# 01 network udp log
# 02 log to console
# 04 file, appended ! delete it by yourself, before it eat all your hdd
# + IP udp-port log-file-name
L: { 03 } 172.16.1.1 28007 /tmp/mgcamd.log
# debug, summ of
# 00 off (default)
# 01 debug ecm
# 02 debug emm
# 04 debug network ecm
# 08 debug network emm
# 16 debug network login
# 32 show mem/cpu stats every 1 min
# 64 add timestamp to log messages
D: { 00 }
Flashnah си дреамбокса ,след тожа си инсталирах Джемини 4.70,след ,след това си ка4их последните ключове които успях да намеря с cuteftp,в дреамбокса имам няколко камда ,имам 1.35 камд,имам 1.38.камд и comon interface ,след като качих последните ключове в папка var\keys и с трите cama не тръгва карината ,казва че service could not be found.
Освен да пробвам да си сложа нов камд ,но не знам с коя програма да го кача и да го обработя преди това ,моля дайте съвет ,Много благодаря предварително.
Колега пробвай да преименуваш фаила така SoftCam.Key `точно така изписан .
Колега много ти благодаря ,стана най накрая,номога ли да попитам всички канали ли хващаш,защото на мен много ми липсват,преполагам че това е от ключовете,иако е от това кои ключове да си сваля.Още веднъж много благодаря.
За кои канали става въпрос?
animal planet,bnt1,btv,cartoon,cinemax,cnn,disc overy,dolce sport,eurosport1,2,fashion,film+,hbo,hus tler,mad,mtv,playboy,tv plus,tv7,vh1,viasat
Каналите които можеш да гледаш на емулатор са тези които са с кодировка ирдето. Тези които си изброил се гледат само с операторски приемници или други алтернативни начини но за сега не и на емулатор. Разгледай тази тема http://www.satsupreme.com/showthread...ви