καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις το εξης.εχω ενα 500 ο οποιος επαθε το εξης.δεν μπορω να τον δω μεσω rs 232.εβαλα κανονικα noul καλωδιο αλλα τιποτε.δοκιμασα ολες τις εκδοσεις dreamup που υπαρχουν αλλα τιποτε.τον εστειλα πισω απο εκει που τον πηρα και μου ειπε οτι αυτος τον βλεπει κανονικα.πως μπορει να συμβαινει αυτο?2 αλλους δεκτες που εχω λειτουργουν κανονικα και τουσ βλεπει και το dreamup και φλασαρουν αμεσως.αν εχει τυχει σε καποιν αυτο ας μου πει τι μπορει να φταιει.ευχαριστω
καλησπερα παιδια , σημερα μου κανει κατι αλλο ο dreambox 500 s clone εκει που παιζει κανει τσαφ μεσα απο το καναλι παγωνει η εικονα και μετα απο 4 δευτερολεπτα γινετε κανονικη ληψη εικονας και ηχου και ξαφνικα παλι κολαει και μετα απο πολυ ωρα παιζει ξερουμε γιατι το κανει αυτο ; . Ευχαριστω .
καλησπερα σ ολους απο Κρητη πλεον απο το σπιτι μου.Καινουργιος στον dreambox dm800HDse απο που ν αρχεισω να τον μαθαινω?
ευχαριστω Γιαννης
Το gemini 3.40 είχε timebomb?Ξέρουμε αν κάνει για κλώνους?
το περνας αφοβα. (4-5 ακομη αυτο τρεχουν)
geia sas paidia!
loipon exo provlima me to db mou, den epikinoni me to router eno ola einai ok
mou vgazei error 10057....
kai eno thn mia stigmi einai sindedemeno kanonika meta apo 5 lepta vgenei off kai me xana afinei na sindetho meta apo kanena 10wro.
mexri pou skeftika na alaxo dreambox giati nomiza oti exei kaei to ethernet alla as akouso prota tis simvoules sas!
γεια σας.εχω ενα dm 800 sim 2.01 sl84.μπορω να βαλω image sl 82 αντι sl 84?
ευχαριστω πολυ.