mia erotisi dokimase kanis me synray4 800 se na doulepsi dio kerees mazi ( s-t ) ego den to katafera ke exo fortosi oti image iparxi
otan kano anazitisi sat svini tin kerea T otan pasaxno tin kerea T svini tis sat
Για να επανελθω στο προβλημα που ειχα με τον 800αρι μου και το DISEQC 8/1....
Τελικα ουτε με το EMP CENTAURI δουλεψε, και αλλαξα το tuner με rev.M και τωρα παιζει κανονικα με το Centauri .....
Οποτε συμπερασματικα οποιος εχει 800αρι με ssl70,sim 1.0,motherboard rev.P και tuner rev.L και αντιμετωπιζει παραπλησιο προβλημα,
μπορει να το αλλαξει με tuner rev.M και συγκεκριμενα με αυτο
.
Επειδη σε ενα online μαγαζι (ξενο) μου ειπαν δεν δουλευει και σε αλλο με βεβαιωνε οτι δουλευει,
οποιος εχει προβλημα ας στειλει pm να του πω απο που το πηρα ......
Γειά σας, είμαι κάτοχος ενός DM 500hd και παράλληλα έχω μία συνδρομή στην κυρία το full πακέτο. Πολλά πράγματα για το μηχανάκι που έχω δεν γνωρίζω, αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πολλές δυνατότητες όσον αφορά τα multimedia, ταινίες απ σκληρό συνδεδεμένο, απο YouTube κ.α. καλούδια. Ένα απο τα πράγματα που ψάχνω είναι αν μπορώ να βάλω να παίξει η παντρεμένη με τον panassat κάρτα μου. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ελπίδα; Η κάρτα είναι kappa. Αν ξέρει κάτι διαφορετικό απο τις clines έτσι ώστε να βλέπω απο την κάρτα μου ας μου στείλει ένα π.μ. Είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος θα έχει λύσει το πρόβλημα της παντρεμένη κάρτας. Δηλαδή διαζύγιος δεν παίρνεις με τίποτα; Ευχαριστώ
Η μόνη λύση δηλαδή για να δώ απο το μηχανάκι η παράνομος οδός;
Καλησπερα, εχω ενα DB 500s, και θελω μεσο αυτου και VLC να μπορω να βλεπω ταινιες η οτιδιποτε αλλο απο το PC μου στην Τηλεοραση , ξερω οτι γινετε αλλα δεν ξερω τον σωστο τροπο, εχω δωκιμασει καποιους τροπους αλλα χωρις αποτελεσμα. Παρακαλω αν ξερει κανεις θελω τα Φωτα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ