Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 46 of 101 FirstFirst ... 213641444546474851567196 ... LastLast
Results 451 to 460 of 1002

Thread: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Member a_kappa's Avatar
    Uploads
    0

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    Mήπως φιλε μου ξεκούμπωσε το tuner από την θέση του? ανοιξε και κοιταξετο λιγάκι...αν δεν γίνει κάτι τότε σίγουρα κάποια ασυμβατότητα θα έχει με το gemini... αλλα να σου πω γιατί επιλεγεις gemini και όχι nemesis107.r5? που είναι και σταθερό και με αρκετή υποστήριξη.
    Nikola, eyxaristw gia thn apanthsh sou alla to tuner einai sth 8esh tou, to anoiksa kai to tsekara. O logos pou 8elw gemini2 einai epeidh stis ry8miseis exw thn epilogh ths aykshshs ths tashs sto tuner mias kai parolo pou nai BCM4505 exw provlhma me to Diseqc..

2. Advertise Here
    Contributing Member nikolis123's Avatar
    Uploads
    5

mia erotisi dokimase kanis me synray4 800 se na doulepsi dio kerees mazi ( s-t ) ego den to katafera ke exo fortosi oti image iparxi
    otan kano anazitisi sat svini tin kerea T otan pasaxno tin kerea T svini tis sat

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by a_kappa View Post
    Nikola, eyxaristw gia thn apanthsh sou alla to tuner einai sth 8esh tou, to anoiksa kai to tsekara. O logos pou 8elw gemini2 einai epeidh stis ry8miseis exw thn epilogh ths aykshshs ths tashs sto tuner mias kai parolo pou nai BCM4505 exw provlhma me to Diseqc..
    μαλλον φιλε μου εχει να κανει με τους kernels. για κοιταξε στο /lib/modules. τι εχεις στο ενα και τι στο αλλο ιματζ(gemini)
    dvb/module/2.6.18-7.3 η"dvb/module/2.6.18-7.4

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Για να επανελθω στο προβλημα που ειχα με τον 800αρι μου και το DISEQC 8/1....

Quote Originally Posted by telisgr View Post
    ...........Αν και απ' οτι διαβασα καπου (αν θυμαμαι καλα) πρεπει να υπαρχει ΚΑΙ προβλημα συμβατοτητας μεταξυ M tuner και motherboard rev.P ...
    Quote Originally Posted by <arturo> View Post
    teli min theoreis sigouro oti to tuner m synergazetai me olla ta motherboard ton 800 , ego eixa dokimasei ena kai den doulepse pote . o dektis pou to dokimasa itan me tuner j kai ssl 75a , o opoios mou ekane kati palaba me ta diseqc . ..............

.........DISEQC 8/1, EMP CENTAURI pou douleuei me to dekti pou exeis .......
    ......Ναι παιδια και εγω το εχω διαβασει αυτο. Αλλα λενε για motherboard K και J ("Note: it can't working on old motherboard of dm800hd, such as K and J") και οχι για mth. rev.P που ειναι η δικια μου, η οποια πιστευω ειναι πιο προσφατη .....

........Ειναι ssl70, ...... και κατα 99% ειναι sim 1.0.....
    Τελικα ουτε με το EMP CENTAURI δουλεψε, και αλλαξα το tuner με rev.M και τωρα παιζει κανονικα με το Centauri .....

Οποτε συμπερασματικα οποιος εχει 800αρι με ssl70,sim 1.0,motherboard rev.P και tuner rev.L και αντιμετωπιζει παραπλησιο προβλημα,
    μπορει να το αλλαξει με tuner rev.M και συγκεκριμενα με αυτο

.

Επειδη σε ενα online μαγαζι (ξενο) μου ειπαν δεν δουλευει και σε αλλο με βεβαιωνε οτι δουλευει,
    οποιος εχει προβλημα ας στειλει pm να του πω απο που το πηρα ......

New Member
    Uploads
    0

Γειά σας, είμαι κάτοχος ενός DM 500hd και παράλληλα έχω μία συνδρομή στην κυρία το full πακέτο. Πολλά πράγματα για το μηχανάκι που έχω δεν γνωρίζω, αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πολλές δυνατότητες όσον αφορά τα multimedia, ταινίες απ σκληρό συνδεδεμένο, απο YouTube κ.α. καλούδια. Ένα απο τα πράγματα που ψάχνω είναι αν μπορώ να βάλω να παίξει η παντρεμένη με τον panassat κάρτα μου. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ελπίδα; Η κάρτα είναι kappa. Αν ξέρει κάτι διαφορετικό απο τις clines έτσι ώστε να βλέπω απο την κάρτα μου ας μου στείλει ένα π.μ. Είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος θα έχει λύσει το πρόβλημα της παντρεμένη κάρτας. Δηλαδή διαζύγιος δεν παίρνεις με τίποτα; Ευχαριστώ

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by tsitos View Post
    Γειά σας, είμαι κάτοχος ενός DM 500hd και παράλληλα έχω μία συνδρομή στην κυρία το full πακέτο. Πολλά πράγματα για το μηχανάκι που έχω δεν γνωρίζω, αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πολλές δυνατότητες όσον αφορά τα multimedia, ταινίες απ σκληρό συνδεδεμένο, απο YouTube κ.α. καλούδια. Ένα απο τα πράγματα που ψάχνω είναι αν μπορώ να βάλω να παίξει η παντρεμένη με τον panassat κάρτα μου. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ελπίδα; Η κάρτα είναι kappa. Αν ξέρει κάτι διαφορετικό απο τις clines έτσι ώστε να βλέπω απο την κάρτα μου ας μου στείλει ένα π.μ. Είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος θα έχει λύσει το πρόβλημα της παντρεμένη κάρτας. Δηλαδή διαζύγιος δεν παίρνεις με τίποτα; Ευχαριστώ
    etsi apla ksexaseto.

New Member
    Uploads
    0

Η μόνη λύση δηλαδή για να δώ απο το μηχανάκι η παράνομος οδός;

Contributing Member nikolis123's Avatar
    Uploads
    5

Για να επανελθω στο προβλημα που ειχα με τον 800αρι μου και το DISEQC 8/1....

Τελικα ουτε με το EMP CENTAURI δουλεψε, και αλλαξα το tuner με rev.M και τωρα παιζει κανονικα με το Centauri .....

Οποτε συμπερασματικα οποιος εχει 800αρι με ssl70,sim 1.0,motherboard rev.P και tuner rev.L και αντιμετωπιζει παραπλησιο προβλημα,
    μπορει να το αλλαξει με tuner rev.M και συγκεκριμενα με αυτο

.

Επειδη σε ενα online μαγαζι (ξενο) μου ειπαν δεν δουλευει και σε αλλο με βεβαιωνε οτι δουλευει,
    οποιος εχει προβλημα ας στειλει pm να του πω απο που το πηρα ......
    apo tin arxi den sou ipa oti ine to touner mapa vale M
    stile pm apo pou to pires mipos ta poulai ftinotera giati ego ton M ton agoraso 27 euro

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by tsitos View Post
    Η μόνη λύση δηλαδή για να δώ απο το μηχανάκι η παράνομος οδός;
    Αυτό είναι καθαρά δικη σου επιλογή...και φυσικά αναλαμβάνεις όλα τα ρίσκα.

Senior Member Montezuma 1's Avatar
    Uploads
    4

Καλησπερα, εχω ενα DB 500s, και θελω μεσο αυτου και VLC να μπορω να βλεπω ταινιες η οτιδιποτε αλλο απο το PC μου στην Τηλεοραση , ξερω οτι γινετε αλλα δεν ξερω τον σωστο τροπο, εχω δωκιμασει καποιους τροπους αλλα χωρις αποτελεσμα. Παρακαλω αν ξερει κανεις θελω τα Φωτα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Advertise Here