Καλησπέρα.Έχω έναν dreambox800 HD clone και κλείδωσα καταλάθος τον γονικό έλεγχο.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί πως το ξεκλειδώνω ?Ευχαριστώ
Καλησπέρα.Έχω έναν dreambox800 HD clone και κλείδωσα καταλάθος τον γονικό έλεγχο.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί πως το ξεκλειδώνω ?Ευχαριστώ
εαν εννοεις. μενου--> παραμετροποιηση-->γονικος ελεγχος--> οκ--> ενεργοποιηση γονικου ελεγχου= ναι/οχι--> πρασινι(οκ). τωρα εαν εχεις
κλειδωσει καποιο καναλι και δεν θυμασαι τον κωδικο μενα ftp προγραμμα πηγαινε στο etc/enigma2/settings εκει που γραφει
config. parental control servicepin.0= 1234 αυτα ειναι δικα μου.
euxaristw poly....alla mporeis na mou peis pou akrivws prepei na to valw?giati mou bgazei auta
config.ParentalControl.servicepinactive= true
config.ParentalControl.retries.setuppin. tries=0
config.ParentalControl.retries.setuppin. time=1327765705
config.ParentalControl.retries.servicepi n.time=1327775654
εντάξει το ξεκλείδωσα,ευχαριστώ πολύ!
Κατά 99.99% στο έχει κλειδωμένο το μηχανάκι αν στο πούλησε σετ σύνδεση-μηχανάκι και δεν σου έδωσε γραμμή να την περάσεις εσύ οπότε ξέχνα το το να δεις οτιδήποτε. Ακόμη και ξεκλείδωτο πάντως να στο έχει δεν μπορείς να ελέγξεις τίποτα. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος και ο "φίλος" σου δέχεται να τον πάρει πίσω απλά δώστον και ψάξε να βρεις έναν καλό σέρβερ χωρίς κολλήματα. Να ξέρεις ότι οι σοβαροί σέρβερ χωρίς κολλήματα στα ελληνικά είναι γύρω στο 15άρι το μήνα. Κι αυτό γιατί αναγκάζονται να δουλεύουν με λιγότερα άτομα ανά κάρτα για να μην έχουν κολλήματα οπότε είναι πιο ανεβασμένο το κόστος. Οι φθηνότεροι σέρβερ έχουν κολλήματα, άλλοι λιγότερα κι άλλοι περισσότερα, εξαρτάται με τι είναι ο καθένας ικανοποιημένος. Ότι δίνεις παίρνεις.
Αν εγκαταστήσει το Cccam Info, δε θα βγάλει άκρη; Αλλιώς από το log του modem/router.
Pedia kalispera
eko perasi ton blackHole 1.70 kai eko ena provlima mikro sta kanalia tis novas mono sta kanalia novacinema1HD kai novasports1HD
den ekun ixo eleniko mono angliko kai den ksero ti ftei ???bori kapios na me voithisi
thanks
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε αν στον DB800 κλονο που εχω μπορω να συνδεσω στην USB HD Tuner για να πιανω τα καναλια τα επιγεια σε mpeg4 και μετα τι ρυθμίσεις χρειάζονται ευχαριστώ!
γραψε ποιο usb tuner εχεις, καποιος καλος σαμαριτης θα βρεθει.
Γνωριζει κανεισ να μου πει πως μπορω να περασω τα biss keys για τα καναλια τις DIGEA σε dreambox με ftp??