kαφενείο τα κάνατε έλεος... οποιος από δω και πέρα είναι εκτος θέματος ειδικά εδώ και το τονίζω θα πέφτει κάρτα
rikse prama nikola ksekina me mena prota
lipon akiron to 7025 taxam HD as grapsi kapios me to 7020 HD an aksizi ta leftatou
Τωρα Νικολη εισαι 100% σωστος,ειδες οτι το μαγαζακι στο μοναχο απατεωνισκος ειναι που λεει το 7025 οτι ειναι HD
Οσο για το 7020HD ειναι καταπληκτικος δεκτης,η κατασκευη του αψογη,το υλικο πρωτο,αλλα η τιμη του βεβαιως και ειναι τσιμπημενη.
Στην ερωτηση αν αξιζει τα λεφτα του εγω θα πω ναι,αλλα φυσικα αυτο ειναι η δικη μου αποψη,και ειμαι και δηλωμενος κολημενος με τα Dream.
dreambox 500s den exei ixo..
exo valei image gemini kai Darkstar2 alla den ftiaxnei...
kai flasherase exo kanei me to dreamup alla tipota..
kamia lisi kaneis?
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι σχετικά νέος στο DM, ξεκίνησα πριν 2 μηνες με ενα DM500s παλιο, και τωρα σκέφτομαι να βρω κάποιο μοντέλο HD (προφανώς κλώνο λόγω κόστους) για να βλέπω και high definition (από έξοδο HDMI). Με ενδιαφέρει και η λειτουργία PVR ώστε να μαγνητοσκοπώ εκπομπές σε εξωτερικό σκληρό (γίνεται να βλέπω ένα κανάλι και να γράφω άλλο;). Ποιος κατα τη γνώμη σας είναι ο καλύτερος κλώνος που θα προτείνατε με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και λογική τιμή; Στείλτε μου PM αν θέλετε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dreambox HD SE..to perneis kai isixazeis...