efharisto Miltossat,
to ekana evala ta arheis sto tmp, ta vrika ta ekana egkatastasi, ena ena arheio xehorista, diladi to bin, script, uninstall ekana kai restart kanoniko kai restart enigma alla den yparhei mgcamd.
mipos ekana kati lathos?
ta arheia tora den einai pia sto tmp. Mipos xereis ti allo prepei na kano?
efharisto
Gsgs
Καλησπέρα σας,
Λέω να πάρω τον sunray sr4 με triple tuner και wifi. Μετά από αναζήτηση στο forum είδα ότι κάποιοι στην αρχή δεν είχαν εντυπωσιαστεί αλλά τώρα που υπάρχουν αρκετά images όλα είναι μια χαρά.
Στα θετικά του sunray sr4 είναι ότι υπάρχει Wifi + dvb-t
Τα αρνητικά του sunray δεν τα ξέρω, θα ήθελα να μην υπάρχουν(δεν με πειράζει που δεν γίνεται εγγραφή πχ από το dvb-t ενώ βλέπεις από το dvb-s/s2)
Αν το sunray sr4 είναι "μάπα" έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια λεφτά (έως και $250 από aliexpress)
Ευχαριστώ
Μια βοηθεια για DM500s.Στην αυτοματη αναζητηση καναλιων μου κατεβαζει τισ χαμηλες συχνοτητες.Του εκανα factory reset και του ξαναβαλα το gemini 4.70 αλλα συνεχιζει να εχει το ιδιο προβλημα, ισως ειναι κανενας πυκνωτης, αλλα δεν ξερω ποιον να αλαξω.Μηπως ξερει κανεις?Εκ των προτερω ευχαριστω.
Μάλλον το lnb θέλει αλλαγή.
Καλό είναι που υπάρχει το dvb-t, γλυτώνεις το usb-stick dvb-t για να γίνει combo σωστά; :)
Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιήσεις το C-T το tuner δεν δουλευεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και το απλό tuner; Ή παρουσιάζει προβλήματα με μη sunray sr4 images;
ΥΓ. Διαφορές στα δύο μοντέλα, εκτός του tuner δεν υπάρχουν (οπτικά τουλάχιστον), επίσης η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα.
(triple tuner) Newest-Sunray-SR4-800hd-SE-3-in-1-tuner-T-C-S-2S-Triple-tuner-300M/522251873.html
(single tuner) Sunray-NEW-DVB-800hd-SE-HDTV-Satellite-Receiver-with-300M-wifi/523625048.html
Το lnb δουλεβει,παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον.