Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
δύο ερωτήσεις σχετικά με ένα DM 500HD original :
α. Μπορεί ο δέκτης αυτός να δίνει σήμα ταυτόχρονα και στις δύο εξόδους (scart & HDMI) που διαθέτει ?
β. Αν η απάντηση στο α. είναι οχι, τότε υπάρχει κάποιος τρόπος να δώσω εικόνα σε ένα computer monitor ( με εισόδους DVI-D & SVGA ) και να βγάλω και ήχο σε ανεξάρτητα ηχεία?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Συνεπώς μπορώ να βγάλω εικόνα για το monitor και την TV χρησιμοποιώντας την HDMI έξοδο (χρήση του splitter), καθώς την ίδια στιγμή από την έξοδο scart θα βγάζω ήχο για να οδηγήσω τα ηχεία μου. Κατάλαβα καλά?
Καλησπερα.
προσφατα εγγατεστησα το Ferrari-SSL88F-Nemesis2.6-dm800-e2-OE(1.6)-SVN(107r5) στον δεκτη που χρησιμοποιω.παρολλες τις προσπαθειεσς μου ομως δεν μπορω να συνδεθω στο web interface.υπαρχει καποια λυση?μου βγαζει προβλημα
Request failed for: /web/epgnownext
Status: 500 Internal Server Error.
Eχεις τσέκαρε την ip του δεκτη σου είναι οκ? αφού την έχεις τσεκάρει περνάς την σωστή ip? έχεις η είχες επικοινωνία με το dcc? έχεις δοκιμάσει όλους τους browzer? γιατί μερικές φορες έχει συμβεί σε μένα να μην δουλεύει σωστά πχ ο monzilλa και να το φλασαρο με το chrome η τον explorer.
Η ip ειναι σωστη.αρχικα μου δειχνει οτι μπαινει στο interface αλλα δεν με αφηνει να τον χειριστω.και με mozilla και με ie.
gia rikse mia matia sto menou tou dm ine etzi ola tzekarismena