Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και χαίρομαι ιδιαίτερα για το avatar που έχεις....
Δεν έχω την κάψα του γνήσιου απλά απο θέμα αντοχής υποστήρηξης κλπ ρώτησα αν οι κλώνοι είναι αξιόπιστα μηχανάκια δεν έχω πρόβλημα....
Ψάχνω γενικά στο νετ για δέκτες και βλέπω κάποιους golden media, edition, που είναι στο μπάτζετ μου και απο αυθεντικό dream box το DM 100. αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι στα τυφλά γιατι όπως προ είπα δεν είμαι γνώστης, και μου είναι πολύτιμη η γνώμη σας εδώ μέσα γιατί έχετε δοκιμάσει τα μηχανήματά σας και αυτό είναι που θέλω κάτι αξιόπιστο...
Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Να σε καλα!
Ειναι αρκετα αξιοπιστο θα ελεγα,θα τον βρεις και με εγγυηση..Για τον golden media δεν εχω γνωμη δεν το εχω δοκιμασει,ενο ο dm 100 δεν ειναι hd,και δεν θα μπορεις να βλεπεις αρκετα καναλια που ειναι hd..Απο κει και περα εδω εχει αρκετα παιδια που εχουν εμπειρια πανο στο θεμα και θα σου προτείνουν κατι καλο σιγουρα..
Καλησπέρα σε όλους,
έχω έναν δέκτη original dm800hd με nemesis 2.6 svn(110r0) και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Ενώ η εικόνα από την έξοδο dvi είναι άψογη, η εικόνα από την έξοδο scart είναι άθλια, σα να μπουκώνει. Ότι ρύθμιση και να δοκίμασα στο μενού δε διορθώνεται. Δοκίμασα και διαφορετικά καλώδια scart και πάλι τα ίδια. Παλαιότερα δούλευε κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να προέκυψε με αναβάθμιση του software; Τι άλλο μπορεί να φταίει; Κάθε βοήθεια δεκτή.
geia sas. meta apo mia kakokeria den ginetai syndesi to dm500s pou exo me ton router (me kalodio). me to idio kalodio syndeome me ton topfield f kai to laptop mou xoris kanena problima. an exie kaei i lan isodos ston dm mporei na exei kanei megalyteri zimia i arkei na antikatastiso to visma? thanks
otan les kakokeria ixe ke keravnous ke ta lipa an ne tote xeretaton. ego prosopika exo vali afto stin isodo tis kereas oute vidoma ke ksevidoma to travao ke to vgaso gia sigourgia se teties periptosis
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση να σας κάνω απο τους παρακάτω δέκτες που βρίσκω στο ίδιο κατάστημα εξωτερικού και μου φαίνονται παρόμοιοι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον μπορείτε να βοηθήσετε....?
h**p://www..com/800se-d6-ver...kage_p707.html
h**p://www..com/800se-d6-ver...kage_p707.html
h**p://www..com/800se-with-f...card_p846.html
h**p://www..com/800sec-cable...sion_p661.html
h**p://www..com/800hd-bt84-g...ner_p1677.html
h**p://www..com/oem-800hd-ca...logo_p908.html
Υ.Γ. οι τελευταίοι δέκτες που έχουν μονο dvi θύρα και παρέχεται καλώδιο dvi to hdmi μεταφέρουν και ήχο απο εκεί ή χρειάζεται επιπλέον καλώδιο optical toslink για ενισχυτή...
Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.
sustila PM pion na paris an omos dialeksis kapion ftinotero 8a proseksis na ine DVB S2 tuner
S--sat C--kalodiaki kati pou den exi stin ellada T-- terestrial
Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα nikolis για την πολύτιμη βοήθεια...
Θα μπορούσατε να μου πείτε και που θα μπορούσα να διαβάσω λεπτομέριες σχετικά με images, σεταρισμα δεκτη για cccam απο την αρχή να ξέρω πως θα κινηθώ με το που θα τον αποκτήσω καθώς είπαμε είμαι και νυχτωμένος τρόπον τινά....
Να είστε όλοι καλά ευχαριστώ και πάλι