Εχω switch, αλλα το ιδιο δεν ειναι? ειτε συνδεσω τον dream στο switch και το switch στο pc, με το να το συνδεσω τον dream κατευθειαν στο pc?
θελω να παιρνει το pc wireless και να δινει ethernet ston dream.
Φιλε papaleole και τις 2 επιλεγω με το CTRL οπως μου ειπες και παταω δεξι κλικ bridge και μου βγαζει το error που σου ειπα.
Καλησπερα σε ολους... Εχω εναν dm7025 και ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο tuner για το συγκεκριμενο μοντελο να ειναι dvb-s2...
Ευχαριστω
xerei kapoios ti ginete me ton Cwd
Καταλαβα φιλε douros και εχω πληρωσει μεχρι τον Απριλιο,οταν οι αρκουδες ξυπνανε.
Γεια σας.
Εμπιστευτηκα καποιον και μου εδωσε εναν Ιnet 500s για να παρακολουθω καναλια και εχω το εξης προβλημα.
1)μου καλαει καμια φορα η εικονα και ξεκολαει απο μονη της σε μισο λεπτο,
2)αλλες φορες μου κολαει σε ενα καναλι αλλα σε αλλο παιζει κανονικα,
3)μερικες φορες οχι παντα εκει που κολλαει ακουγεται ενας ηχος "κτακ" απο το μηχανημα και μετα απο μισο λεπτο ξεκολαει.
Ο ανθρωπος που μου το εδωσε μου ειπε να κοιταξω την συνδεση μου στο ιντερνετ.
Πηρα τηλ λοιπον στην Hol και μου ειπαν οτι η συνδεση μου ειναι ΟΚ.
Τωρα εγω τη να κανω πως μπορω να δω τι φταιει???
Ειναι λογικο να κολαει???
Θα ηθελα να με βοηθησεται πως μπορω να καταλαβω εαν το προβλημα ειναι στο μηχανημα ή στην συνδεση του ιντερνετ???
Ευχαριστω.
ειναι θεμα σερβερ κατα πολυ μεγαλο ποσοστο .
αν δεν θελεις να κολαει παιρνεις γνησια συνδρομη και εχεις το κεφαλι σου ήσυχο ...
Φυσιολογικό είναι για συγκεκριμένο ελληνικό πακέτο, έπρεπε να δοκιμάσεις πρώτα πριν εμπιστευτείς το γνωστό σου.
Όσο περισσότερους πελάτες εξυπηρετεί ένας σέρβερ τόσο περισσότερα κολλήματα παρουσιάζει -αλλά είναι και πιο φτηνός..
Θα ηθελα να με βοηθησεται στο πως μπορω να βρω σε ποιον server ειναι σηνδεδεμενο το dm500s??
Μπορω να δω εαν εχω απωλειες???
Ευχαριστω.