thanks.to idio kanoume ke me eksoteriko skliro disko me usb:
Καλημέρα παιδιά ... Κι εγώ έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με σκληρό δίσκο σε dm800... Επειδή ο 2.5άρης πέθανε, έχω συνδέσει ένα 3,5 sata με εξωτερική τροφοδοσία και συνδεδεμένο το καλώδιο δεδομένων sata στο εσωτερικό του dreambox.. Τον έχω φορμάρει σε fat31, exfat, ntfs, ext3 όμως σε καμία περίπτωση δε μου τον διαβάζει... Στο μενού δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή σκληρού και γενικά δε ξέρω τι να κάνω για να τον διαβάσει... Όποιος γνωρίζει κάτι ας με φωτίσει...
Καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω κατι και καποια βοηθεια εαν γινετε... Εχω εναν dm7025 στο ενα δωματιο και εναν 500αρι στο αλλο ειναι δυνατον να εχω σαν server τον 7025 και σαν client το 500αρι
Ευχαριστω
re paidia exw ena inetbox 300s mporei na mou kaneis to user kai pass giati de ta kserw?
bres apo to internet to eseus partion manager , einai free kai mporeis na kaneis format to disko sou se oti morfi theleis . stin periptosi mas theloume na einai se ext3 , kai meta dimiourgeis ena folder me onoma movie . logika meta apo ena reboot to dreambox tha to dei kanonika .