Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 10 of 101 FirstFirst ... 58910111215203560 ... LastLast
Results 91 to 100 of 1002

Thread: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Junior Member
    Uploads
    0

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Έχω κάνει format με το Acronis Disk Director σε ext3 αλλά δεν τον βλέπει πουθενά, ούτε στο device manager, ούτε πουθενά... Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσε το φάκελο movie και να το δεί όταν δεν τον βλέπει καν το μηχάνημα??? Δε ξέρω τί άλλο να προσπαθήσω...

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    1

koita mporei na to blepei san sda1 , usb0 -1 kok ...

Contributing Member
    Uploads
    0

ειχες εσωτερικο δισκο και τον εβγαλες? εαν ναι κοιταξε στο etc/fstab ειναι καταγεγραμενος και πρεπει να σβηστει με umount / media / hdd

Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by delta12 View Post
    Καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω κατι και καποια βοηθεια εαν γινετε... Εχω εναν dm7025 στο ενα δωματιο και εναν 500αρι στο αλλο ειναι δυνατον να εχω σαν server τον 7025 και σαν client το 500αρι

Ευχαριστω
    Μπορεις φιλε μου αρκει να βαλεις τις καταληλες γραμμες στα confing των DM

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cris View Post
    ειχες εσωτερικο δισκο και τον εβγαλες? εαν ναι κοιταξε στο etc/fstab ειναι καταγεγραμενος και πρεπει να σβηστει με umount / media / hdd
    Δυστυχώς χρειάστηκα τον 2.5" για το laptop μου αλλά όταν τον έβγαλα πέρασα νέο firmware... Αυτός που προσπαθώ να βάλω τώρα είναι sata αλλά έχω συνδέσει το καλώδιο δεδομένων (κόκκινο) στο εσωτερικό του dreambox και όχι με esata από πίσω και έχω δώσει ρεύμα στο σκληρό από εξωτερικό τροφοδοτικό υπολογιστή με πατέντα... Ο σκληρός ακούγεται και δουλεύει κανονικά αλλά στο μενού δεν υπάρχει ούτε σαν usb ούτε σαν τίποτα...

Junior Member
    Uploads
    0

Ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα θα μπορουσες να μου την κανεις πιο κατανοητη γιατι δεν ξερω την διαδικασια να με κατατοπησεις πως 8α το κανω

Ευχαριστω

Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by delta12 View Post
    Ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα θα μπορουσες να μου την κανεις πιο κατανοητη γιατι δεν ξερω την διαδικασια να με κατατοπησεις πως 8α το κανω

Ευχαριστω
    Στο cccam confing βαζεις τα παρακατω
    Στον dm 7025 βαζεις αυτο:F:user pass 3 0 1 { 0:0:3 } (στο user & pass βαζεις οτι θελεις)
    Στον dm500 βαζεις αυτο:C:ip 12000 user pass (οπου ip την ip του dm7025 και user pass τα ιδια)
    προσεχε τα κενα ενδιαμεσα

Member
    Uploads
    0

re paides mporei na me voi8isei kapoios..pira ena inetbox 300s enos filou gia na tou valw c lines enos servitorou alla sto dcc leei dreambox login failed..exw valei root dreambox.mpas kai einai allo?

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by gbetgr View Post
    Δυστυχώς χρειάστηκα τον 2.5" για το laptop μου αλλά όταν τον έβγαλα πέρασα νέο firmware... Αυτός που προσπαθώ να βάλω τώρα είναι sata αλλά έχω συνδέσει το καλώδιο δεδομένων (κόκκινο) στο εσωτερικό του dreambox και όχι με esata από πίσω και έχω δώσει ρεύμα στο σκληρό από εξωτερικό τροφοδοτικό υπολογιστή με πατέντα... Ο σκληρός ακούγεται και δουλεύει κανονικά αλλά στο μενού δεν υπάρχει ούτε σαν usb ούτε σαν τίποτα...
    δωσε την εντολη df να δουμε τον βλεπει? μηπως εχεις λαθος στη συνδεσμολογια? το κουτι που εβαλες το δισκο σου πρεπει να εχει DC IN=καρφι,
    e-sata, mini usb.

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cris View Post
    δωσε την εντολη df να δουμε τον βλεπει? μηπως εχεις λαθος στη συνδεσμολογια? το κουτι που εβαλες το δισκο σου πρεπει να εχει DC IN=καρφι,
    e-sata, mini usb.
    Για να ξεκαθαρίσω πως είναι η συνδεσμολογία :
    1. Ο σκληρός είναι ένας απλός sata σκληρός που πήρα από έναν υπολογιστή, χωρίς κουτί (hdd case) για τροφοδοσία κτλ.
    2. Όπως είναι "γυμνός" ο σκληρός έχω συνδέσει το κόκκινο καλώδιο δεδομένων στο πίσω μέρος του σκληρού και το άλλο άκρο στο εσωτερικό του dreambox...
    3. Τροφοδοσία ο σκληρός παίρνει από ένα τροφοδοτικό υπολογιστή το οποίο έχω "βραχυκυκλώσει" κατάλληλα ώστε να λειτουργεί stand alone, χωρίς την παρουσία μητρικής.
    4. Ο σκληρός λειτουργεί κανονικά καθώς ακούγεται και έχει κανονικά στροφές...

Άρα θα έπρεπε να τον δεί λογικά όπως και τον εσωτερικό 2,5" αφού έχει συνδεθεί στο ίδιο σημείο με αυτόν...

Page 10 of 101 FirstFirst ... 58910111215203560 ... LastLast
Advertise Here