polla mporeis na kaneis arki na diavasis prosektika arketa apo ta themata tou forum pou exoun sxesi me to dm kai tha katalavis ti mporeis na kaneis etsi opos etheses to erotima sou den nomizo na sou apantisi kapoios gia ton aploustato logo pos i erotisi sou exeis apantithei oxi mia kai 2 fores ala merikes xiliades fores edo mesa arki na riksis mia grigori matia sta themata pou aforoun to siggekrimeno mixanima se palia kai nea themata tou forum kai tha katalavis.
Υπάρχει κανείς που να μπόρεσε να δουλέψει 800αρι κλώνο (με gemini) tuner rev.L με Diseqc 8X1 (Μaximum) για να μου πει τις ρυθμίσεις;
Δυο μέρες τυραννιέμαι τώρα, έχω κάνει κάθε πιθανό συνδυασμό αλλά δεν....
Κατεβάζει μόνο κάποιες συχνότητες (και από τις δυο πολώσεις V και H !!!) από τον hotbird (θέση 1) και τίποτα άλλο.
Τους άλλους επτά δορυφόρους τους βλέπει σαν να είναι κι αυτοί στην θέση 1 (κατεβάζει ότι κανάλια συμπίπτουν οι συχνότητες).
Σε άλλους δέκτες τα ρυθμίζω είτε απευθείας σαν uncommitted με Diseqc 1.1 και σπάνια μπορεί να χρειαστεί να βάλω Diseqc 1.1 και επιλογή Α/Α και Α/Β στην πρώτη και δεύτερη τετράδα αντίστοιχα .
Το diseqc δουλεύει μια χαρά και δεν είναι πρόβλημα από εκεί ....
Αίτηση για βοήθεια.
Σε DM 500 HD original (image newnigma) πέρασα κανονικά το DDAMIR, επιλέγω υπότιτλους ελληνικούς (25 fps), σε ταινίες στο SKY ITALIA, πατάω download, δείχνει ότι τους κατεβάζει και εκεί ο δέκτης είτε κάνει restart, είτε κολλάει, οπότε πρέπει να τον ξαναξεκινήσω με το on/off κουμπάκι πίσω από το δέκτη. Κάποιος φίλος που έχει καταφέρει να δουλέψει το συγκεκριμένο plugin, μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
δες της φωτογρ που σου εκο στιλει ,προτα δες το captur7 κανε της ρυθμισις μαι το κίτρινο κουμπι, και καλύτερα τα subitile να ειναι σε usb i hdd για να εχεις κορο στο ram του dreambox τωρα για το restart που σου κανη ο δεκτης μπορει να φτεη το ram i δεν ε κάνες καλα εγκαταστήσει κατή ακομα κανε update τα subititle δες τη versiion εχεις
Φίλε σε ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι κοντά στο δεκτη, όμως συμπεραίνω, με τη βοήθεια της απάντησής σου ότι η αποτυχία μου βρίσκεται στο ότι δεν έχω ούτε usb ούτε hdd στο μηχάνημα, οπότε οι υπότιτλοι "τρώνε" μνήμη από τη ram και το σύστημα "κρεμάει". Το βράδυ θα το τσεκάρω.
Σε ευχαριστώ και πάλι.
gia rikse mia matia edo
Σ΄ευχαριστω Νικολη αλλα δεν παιζει ουτε ετσι (τουλαχιστον με το πρωτο pdf που ειναι η περιπτωση μου)....
Και δεν μπορω να καταλαβω τι σ@@@α φταει ...
Εχει δουλεψει σε διαφορους δεκτες απ' ευθειας σαν uncommitted diseqc, ή σε συνδιασμο uncommited,committed μεχρι και με diseqc 1.2.
Στο μονο που ειχα προβλημα ηταν ενας topfield αλλα και σε εκεινον "εβλεπε" τουλαχιστον τα πρωτα τεσσερα lnb
(λογικο γιατι προφανως το "εβλεπε" σαν τεσσαρι diseqc, μιας και αν θυμαμαι καλα δεν ειχε εντολες diseqc 1.1)...
Τωρα σ' αυτον γιατι εχει μουλαρωσει ετσι, δεν μπορω να καταλαβω ....