Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 63 of 101 FirstFirst ... 133853586162636465687388 ... LastLast
Results 621 to 630 of 1002

Thread: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Contributing Member nikolis123's Avatar
    Uploads
    5

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by thrilosgate7 View Post
    παιδια μπορει κανεις να μου δωσει τις ρυθμισεις γαι το tuner του 800αρι για 4 δορυφορους με spaun411f εχω κανει οτι ρυθμισεις εχω βρει και σε αλλα φορουμ αλλα τιποτα.Οταν παω απο αστρα σε χοτμπιρτ παντα μου δειχνει ο συντονισμος απετυχε.
    Ειμαι ετοιμος τωρα που θα αρχισει και το κυνηγι να το χρησιμοποιησω για θηραμα.Εχω απογοητευτει ευχαριστω.

ke sto diseqc spaun ta vasis opos ine ke sto tuner A hotbirt B astra ke ta lipa analoga ti doriforous exis

ke an pas pio piso 8a vris oles tis ri8misis tis exo vali se PDF

http://www.satsupreme.com/showthread...reambox/page38

http://www.satsupreme.com/showthread...reambox/page39
    Attached Images Attached Images

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

παιδια να ρωτησω κι εγω κατι.εχω μια μαιμου καινουρια dm800 hd και παρουσιαζει το εξης προβλημα.οταν τον ανοιγεις για πρωτη φορα λειτουργει αψογα.εαν πας να τον κλεισεις δεν ανοιγει καθολου η οθονη.και πρεπει να περιμενει 4-5 ωρες για να τον ξαναβαλεις στο ρευμα και θα δουλεψει.εχει καποιος αντιμετωπισει τετοιο προβλημα?

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Μάμο τον κινέζο μου μάμο....έχει πάρει κανένας εδώ μέσα το sanray800hd με τριπλό tuner? πως δουλεύει αυτό το μπουρδέλο μπορεί να μας πει κανεις? και το θέμα μου είναι με τα επίγεια δεν συγχρονίζει με τα sat... γρήγορα όμως πριν το πετάξω από το παράθυρο γιατί έτοιμος είμαι.
    Mετά κόπων και βασάνων το έκανα το εργαλείο! οποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα εδώ είμαστε και το κάνουμε..τώρα που πήρα το κολλάει.

Senior Member
    Uploads
    4

bale kanenan anemistira na ton drosizeis sim*gia to pio pano post 622

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

........................................ ....

Member dreamboxakias's Avatar
    Uploads
    0

Smile Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    Μάμο τον κινέζο μου μάμο....έχει πάρει κανένας εδώ μέσα το sanray800hd με τριπλό tuner? πως δουλεύει αυτό το μπουρδέλο μπορεί να μας πει κανεις? και το θέμα μου είναι με τα επίγεια δεν συγχρονίζει με τα sat... γρήγορα όμως πριν το πετάξω από το παράθυρο γιατί έτοιμος είμαι.
    Mετά κόπων και βασάνων το έκανα το εργαλείο οποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα εδώ είμαστε και το κάνουμε..τώρα που πήρα το κολλάει.
    Δουλευει οπως δουλευουν και οι αλλες καραμαιμουδες της κατηγοριας του.Τι πας και συ και αλλοι και πετατε τα λεφτα σας σε αυτα δεν το καταλαβαινω.Το τριπλο τιουνερ μας μαρανε τρομαρα μας.Λες και εχουμε η θα εχουμε ποτε εδω καλωδιακα.Βγαλτο και πετατο κατευθειαν και βαλε ενα αλλο απλο δορυφορικο τιουνερ και ενα dvb-t usb stick.Το τιουνερ αυτο ειναι οτι χειροτερο εχει ποτε φτιαχτει.
    Η ακομα καλυτερα πουλα τον δεκτη οπως ειναι και παρε εναν απλο second edition χριστιανε μου να μην εχεις προβλημα !!!
    Καλη τυχη σου ευχομαι και παρε και κανα λεξοτανιλ να ηρεμησεις μεχρι να το κανεις να δουλευει σωστα χαχαχα

VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by komitis View Post
    παιδια να ρωτησω κι εγω κατι.εχω μια μαιμου καινουρια dm800 hd και παρουσιαζει το εξης προβλημα.οταν τον ανοιγεις για πρωτη φορα λειτουργει αψογα.εαν πας να τον κλεισεις δεν ανοιγει καθολου η οθονη.και πρεπει να περιμενει 4-5 ωρες για να τον ξαναβαλεις στο ρευμα και θα δουλεψει.εχει καποιος αντιμετωπισει τετοιο προβλημα?
    ayto pou les to kanoun arketa dektakia eideika me bl 70-72 an ton aneiksis ton dekti tha deis ta piknotakia mesa mporei na exoun fouskosi kai na theloun alagi
    dokimase kai kati alo klisto mia kai meta dokimase na ton aniksis an den anigi vgale kai nale to revma apo piso apo to dekti kanto 3-4 fores ayto kai logika tha mpoutari dokimase to kai pes mas.

Member
    Uploads
    0

exei loader bl84 epanw me sim 210.o dekths einai kainoyrios kai exoyn elegx8ei oloi oi hlektolitoikoi pyknwtes.den paroysiasan allagh.o dekths ean ka8hsei ektos trofodosias 1-2 wres leitoyrgei kanonika xwris kanena problhma.ean sbisei afoy exei leitoyrghsei gia liga lepta 8elei 1-2 wres ektos, gia na anoiksei h o8oni kai na leitoyrghsei kai pali.koyfo problhma,anabei mono to e8ernet kai oyte to kokkino lampaki mprosta

Member
    Uploads
    0

Υπάρχει κάποιο plugin για newnigma 2 v3.3.2, ώστε να φορτώνει online τα keys, χωρίς να χρειάζεται να φορτώνονται χειροκίνητα μέσω ftp;

Επίσης υπάρχει κάποιο tool ώστε να σώζει τα κανάλια-δορυφόρους; Διότι όταν κάνω αναβάθμιση firmware χάνονται όλα τα κανάλια!

Eυχαριστώ.

Member
    Uploads
    0

Ξαναβάζω την ερώτηση, παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει PM: Μπορείτε να προτείνετε 1-2 αξιόπιστα ελληνικά μαγαζιά όπου θα βρω καλής ποιότητας κλώνο DM 800 HD SE ? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο tuner να είναι καλός και να μην έχει προβλήματα ιδιαίτερα στα HD.
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

φίλε μου υπάρχει thread με ανάλογο θέμα ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ κ ΜΗ άρα το αίτημα σου θα μεταφερθεί εκεί

Advertise Here